RCE Teşekkürler arkadaşlar.Linderothun updatesi de var aslında Onu da koyayım son yaptığım Torres facesinide.Saç alperalpin. Bu da Linderoth tabi bundaki saç bana ait. Çok hafif düzenlemeler var.Resme göre tabii.
RCE Steven Gerrard Hair based on Jaym07's Gerrard hair. Yorum olmadığına göre flood yapmayıp updatesini koydum.
RCE Saç yapmayı biliyorum abi ama difox un saçı güzel olduğu için uğraşmadım.Canım isterse sonra bandanalı saçını yaparım.
_demirock_ Orjinal Mesajı Yazan: Ume renge ve kaşlara update ile süper olur:) evet umut abinin dediklerini yaparsanız sper olur..bide ss yi kolyesiz alın bence çok sırıtıo.elinize sağlık.
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: facesmaniak Saç yapmayı biliyorum abi ama difox un saçı güzel olduğu için uğraşmadım.Canım isterse sonra bandanalı saçını yaparım. bu adam bandanasız olur mu hiç ragıp.İdmanda bile bandanayla dolaşıyo..Siyah olacak..Kolye taktığını görmedim ama.. :D Neyse bizim yeni transferleri yapın ama yapılmamışları yapın daha hoş olur.. :D
34FB1907 **Ovvv Ragıp Görevin Hayırlı Olsun Ortak:)Bence Çok Doğru Tercih Yaptın s.y'yi Bırakmakla;).Kanka Son Faceler Harika Mükemmel Çalışma Eline Sağlık.Birde Bir Şey Sorucam MSnde Ulaşamadım Sana Da Denk Gelmedik Benim Sana Attığıım Lincoln Ne Oldu?:D**
RCE Transferlere devam Orkun Usak-Baya kalitesiz bi resimden yaptım zate nbu öngörüntü. Hair based on Dap019 s higuan