rapper Orjinal Mesajı Yazan: Batugol73 Bence gs golü bulucak.Ya da fener kontradan atıcak..Ama büyük bir ihtimalle gs atar. Allah korusun ama bana da Gs atıcak gibi geliyo...
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: Batugol73 Bence gs golü bulucak.Ya da fener kontradan atıcak..Ama büyük bir ihtimalle gs atar. Gol Atabilecek 3.Bir Takım Kalmıyor Zaten.
rapper Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň Orjinal Mesajı Yazan: Batugol73 Bence gs golü bulucak.Ya da fener kontradan atıcak..Ama büyük bir ihtimalle gs atar. Gol Atabilecek 3.Bir Takım Kalmıyor Zaten. olurmu öyle şey selçuk dereli var ya...
Batugol73 Ben ondan bahsetmedim.Maçta kesin gol olucak dedim.Ama gs atarsa bbaskılı oyunundan.Fb atarsada kontradan atar dedim.....
rapper alex artık sahada fazla dayak yememek için çıktı yerine tümer girdi...saolsun selçuk dereli alex'e yapılan faulleri görmemekte ısrar etti... 4 dakika uzatma...
rapper walla fener izin vermese gs öle top oynayamazdı kendi ciddiyetsizlikleri... bitti maç 2-1 hayırlı olsun 2. yarı bizimkiler ciddi olsaydı fark olurdu
MateJa Orjinal Mesajı Yazan: Batugol73 VeEeEeEeE Derbinin galibi FeNeRbAhÇe... çok heyecanlı gördüm seni :D maç öncese GS rahat alır diyodun maç sonunda sevinir gördüm biraz :confused: :rolleyes:
UltraCimbom Hakketmedik. 2 Inci yari fenerdan daha ustun oynadik.. Zaten ikinci gol sans di. Fenerin taraftari cok kotuydu. Hep su siseleri atiyorlar. Bide, BUNUN ALI SAMI YENI DE VAR@
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: UltraCimbom Bide, BUNUN ALI SAMI YENI DE VAR@ Samiyen"de Yenilincede, Bunun Gelecek Sezonu Var Dersiniz.
Passenger Orjinal Mesajı Yazan: Ġöќђдň Orjinal Mesajı Yazan: UltraCimbom Bide, BUNUN ALI SAMI YENI DE VAR@ Samiyen"de Yenilincede, Bunun Gelecek Sezonu Var Dersiniz. :)