Appiah taraftara aşık!

Özverili oyunu nedeniyle Fenerbahçe’ye transfer olduktan kısa bir süre sonra Sarı-Lacivertli taraftarların sevgilisi olan Appiah, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
NTV’ye konuşan Ganalı futbolcu, transfer teklifleri aldığını doğrularken, Fenerbahçe’den ayrılmaya niyeti olmadını söyledi. Appiah şöyle konuştu: “Palermo karşısında fantastik bir maç çıkardık. Benim performansım da çok iyiydi. Bence bu aşamada takımda hiçbir şeyi değiştirmemek lazım. Böyle devam etmemiz gerek. Artık Trabzonspor maçını düşünmemiz lazım. Peşpeşe zor maçlar oynayacağız. Pazardan sonra da çok önemli maçlar var. Trabzon’dan Celta Vigo’ya gideceğiz. Sonra Galatasaray’ı düşüneceğiz. Frankfurt ve Ankaragücü deplasmanlarıyla ilk yarıyı tamamlayacağız. Daha yapmamız gereken çok şey var.
İSTESEYDİM ÇOKTAN GİDERDİM
Sakat futbolcularımız var ama en önemli şey oynadığımız futbol. Zaten takım 11 kişiden değil 20 kişiden oluşuyor. Sakat futbolcuların yerini doldurabilecek bir kadromuz var. Örneğin Mehmet Yozgatlı, Palermo maçında çok iyi bir futbol ortaya koydu. Dürüst konuşmam gerekirse geldiğimden beri hakkımda transfer dedikoduları üretiliyor. Ama bunlar yalan. Özellikle Portsmouth’un teklifi konusunda çok konuşuldu. Evet teklif geldi, istediler ama gitmedim burdayım. Böyle bir şey olsa ben söylerim. Beni bu şekilde baskı altına almaları çok yanlış. Eğer gitmek isteseydim şimdiye kadar çoktan giderdim. Fenerbahçe benim kariyerimdeki 5. takım. Ama hayatımda ilk defa böyle bir taraftar görüyorum. Bu benim için çok güzel. Ne olursa olsun, onlar benden vazgeçseler bile ben asla vazgeçmeyeceğim ve onlar için her zaman savaşmaya devam edeceğim”