Anxiety Maçı izleyemeyenler için,İzleyip de arayanlar için,Arayıpta bulamayanlar için :) nese izleyin işte ">İzleyin...
03Gs1905 Sözde Ermeni soykırımı hakkında bişeyler söylediğini düşünüyorum 6 numaralı Borderux oyuncusunun.Pis Türkler veyahut Katil Türkler gibi bişey dedi gibi gördüm ben dönerken çünkü Arda kadar beyefendi yaşına nazaran son derece olgun bir kişiliğe sahip bir oyuncu o haraketi kolay kolay yapmaz..
uA_OgEdAy Birşey demese Arda niye fırlasın?Genç yaşında üstünde çok baskı herkes maçı kurtarmasını vs. bekliyor Arda'dan onun hırsıyla atmış olabilir.6 numara da Oscar a aday bir oyuncu Arda kafa bile atamadı(boyu yetmedi)zannettim arkadan çektiler o nasıl bir uçuştur öyle?
Ayrton Senna Da Silva Arda ne kadar yetenkli olduğunu bir kez daha kanıtladı. Baksanıza şimdiden Zidane'ın yaptığı bütün hareketleri yapabiliyor. :D
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: Anders_52 Arda ne kadar yetenkli olduğunu bir kez daha kanıtladı. Baksanıza şimdiden Zidane'ın yaptığı bütün hareketleri yapabiliyor. :D Allah kahretsin ne kadar komiksin... gülmeyi unuttuK?