joker64 arkadaşlar ben cm07 yle beşiktaşın logosunu değiştirmek istedim sonuç bu :o ve bikonuda aslanfifa07 arkadaşımız gönderdiği resimde gördüm çok güzel olmuş nası yapmam gerek bu konuyu bilen bi arkadaş anlatabilirmi
fifaslan07 kardes bn orda bjk logosuyla hic oynamadım oyunun kndisindeki logo ama gs logosunu kndim yapmıs onu ekledim bjkde degisiklik olmaması lasım yani
joker64 Orjinal Mesajı Yazan: fifaslan07 kardes bn orda bjk logosuyla hic oynamadım oyunun kndisindeki logo ama gs logosunu kndim yapmıs onu ekledim bjkde degisiklik olmaması lasım yani tamam işte bn örnek olarak kendi yaptığımı gösterdim arkası siyah oldu senin yaptığın gs logosunu nası yaptığını soruyorum nası arkası siyah yada başka renk olmadı
fifaslan07 arka kısmı photoshopta trasparent yapcan ve .png olrak kaydetceksn snrada cm07 ile ekle oluo
joker64 Orjinal Mesajı Yazan: fifaslan07 arka kısmı photoshopta trasparent yapcan ve .png olrak kaydetceksn snrada cm07 ile ekle oluo saol bende paintle yapmaya calışıyodum bi photoshop inidiriyim bari :D