jazzandsarper arkadaşlar dkz studio 0.92 yi yükledim ama açılırken hata veriyo ispanyolca yazıyo anlamıyorum yardım edick arkadaşlar varsa sevinirim
BeRQaY arkadaşlar bende de dkz 0.92 şu hatayı veriyor(yeni konu açmak istemedim): sonrada hata raporu verip kapanıyo:((((((((
uA_gRs http://rapidshare.com/files/6346760/DkZ_Studio.exe.html :rolleyes: bi yeni versiyonu yukleyin tepede adres war belki olur
yayin arkadaslar ben bununla ilgili bi konu acmıstım ama cvp veren olmadı:( bu konuyu okuduktan sonra dkz studio 0.90 yükledim bu seferde su hatayı verdi: http://img521.imageshack.us/img521/5415/imagexj7.png kafayı yiyecem wallah ne yaptıysam bu programı bizim pcde calıştıramadım.lütfen yardım edin arkadaslar bende artık tezahüratlı bi pes 6 oynamak istiyorum.:(:(:(
yayin acaba arkadaslardan biri bjk gs fb tezahüratlı soundunu upload edebilirmi acaba cok zahmetli is olduğunu biliyorum ama baska sansım kalmadı calışmıyo bu dkz
yayin arkadaslar lütfen biliyorsanız söyleyinde bu mevzühat daha uzamasın lütfen :rolleyes: :rolleyes:
fbliasbas arkadaslar ben dkz studioyu yükledimde nasil calisacagini bilmiyorum.Bana gösterebilirmisiniz türk tv kanallarını indirdim onu nasil oyuna aktarıcam gösterebilirseniz sevinirim.Simdiden cok tesekkurler
neverbreake Orjinal Mesajı Yazan: fbliasbas arkadaslar ben dkz studioyu yükledimde nasil calisacagini bilmiyorum.Bana gösterebilirmisiniz türk tv kanallarını indirdim onu nasil oyuna aktarıcam gösterebilirseniz sevinirim.Simdiden cok tesekkurler Aynı dertten bende muzdaribim...dkz studio kullanmadan yamalamak istiyorum ben yau..install deyip şıp diye olmasını istiyorum..yok mu böylesi???
kamberado merhabalar. DkZStudio 0.91b yi yükledim ancak indirdiğimiz yamaların bu program aracılığıyla nasıl kullanılacağını anlatabilecek olan var mı
_M e E r t y z_ Arkadaşlar kitserver ve dKz studio ile ilgili tüm sorunlarınızı linkteki konuma yazarsanız elimde geldiğince yardımcı olmaya çalışırım Kitserver Dosyaları Download ve Yardım Bölümü by _M e E r t y z_