Hauta1n **Arkadaşlar e-mailime Windows Live Mesesnger 8.1 Beta sürümünün linki gelmiş.Bu sürüm hakkında bilgisi olan var mı?**
PetRe Orjinal Mesajı Yazan: HellboY Arkadaşlar e-mailime Windows Live Mesesnger 8.1 Beta sürümünün linki gelmiş.Bu sürüm hakkında bilgisi olan var mı? o ne zaman geldi acaba.Çünkü windows live messengerin full sürümü çıktı.msn 7.5 e göre üstün yanlarını bi kaç şeyle özetleyebiliriz; mesela daha iyi görüntülü konuşmalar 640 480 gibi....paylaşım klasörleri karşınızdakiyle rahat paylaşabiliyorsunuz...windows live contacts ta adres defteriniz güncellenebiliyor..
Shevchenko sil gitsin o maili..fakede olabilir,olmayabilirde.ha yok ben merak ettim diyosan indir bak
Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko sil gitsin o maili..fakede olabilir,olmayabilirde.ha yok ben merak ettim diyosan indir bak Yok Ali Abi mail direk messenger'dan geldi yani fake değil.Zaten yükledim.Çok büyük bir değişiklik yok şu an sadece gözüme çarpan profil görünümü oldu. ss:
Psycho Arkadaşlar 8.1 Beta diye birşey var.Arkadaşım da yüklemişti orda gördüm.Pek inceleyemedim ama 8.1 Beta yayınlandı onu biliyorum.
SLeviN fake falan değil 8.1 beta sürümü çıkarıldı, 8.0 betayla karıştırılmasın, şu an 8.0 full sürümünü kullanıyoruz.istersen indirip dene ama betalardan hayır bekleme her zaman full sürüm çıkana kadar bekle derim.