..Nicklas.. ben ve kişilistemde birçok kişide olan bir sorun yazdığım hiç bir ileti gitmio yazıp gönderdikten bir süre sonra ileti gönderilemedi diyor çözümü nedir sizlerdede oluyormu?
Passenger windows messengerda sorun yokmuş arkadaş öle dedi :D ama diğerlerinde sorun var bendede öle.nicklerden konuşuo millet artık :)
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: SufferinG_Lq windows messengerda sorun yokmuş arkadaş öle dedi :D ama diğerlerinde sorun var bendede öle.nicklerden konuşuo millet artık :) nicktende zor bea windows messenger ı bende deneyeyim edit:windows messengerdada aynı sorun war
phatuphatu bende nicklerden konuşuom :D başka çare yok beterin beteri vardır ya bunlarda olmasaydı :P:P
PetRe Orjinal Mesajı Yazan: OmErCaGaTaY ben ve kişilistemde birçok kişide olan bir sorun yazdığım hiç bir ileti gitmio yazıp gönderdikten bir süre sonra ileti gönderilemedi diyor çözümü nedir sizlerdede oluyormu? msnın servlerda olan sorun arada bi yapar
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: CnesGaMER Orjinal Mesajı Yazan: OmErCaGaTaY ben ve kişilistemde birçok kişide olan bir sorun yazdığım hiç bir ileti gitmio yazıp gönderdikten bir süre sonra ileti gönderilemedi diyor çözümü nedir sizlerdede oluyormu? msnın servlerda olan sorun arada bi yapar ne biçim program bea her haltı sorun gelin millet google talk a geçelim:)
PetRe Orjinal Mesajı Yazan: mujaba off. neden böyle bir şey oldu ki. çözümü warsa lütfen anlatın bunun çözümlerinden biri msn yerine msne benzeyen aynı işlevi gören fakat çok az kullanıcısı olan AMSN kullanabilirsiniz.:rolleyes: