denizertuncay bende 30mt den ronaldinho yla atmıştım hemde tam çatala girmişti çok süper bir goldü ama int den oynarken attığım için kaydemedim:confused:
bykush Vallahi bende carlosla 35-40 metre arası attım 4-5 gol. Yakın mesafelerden de Beckham ve Juninho ile çok rahat gol atılıyor. Muhtemelen çoğunuz biliyorsunuzdur yakın mesafeden frikik atarken topa vurduktan sonra X'e basmayı unutmayın.Bir de bazı maçlarda dikkat edin, bazı takımların barajları her frikikte zıplıyor. Öyle bir takıma rastlarsanız ve yakın mesafeden atacaksınız havadan pas şutuyla yerden şut çekin. Barajın altından geçerse %90 gol oluyor.
gogosumer yakindan sol kanattan c.ronaldo ile sag kanttan giggs ile cok guzel gol oluyo yakin kaleyi karsidan goren yerlerden zidane ronaldinio affetmez sonra uzaktan 30-40 metre civarindan r.carlos atiyo en guzel ama daha geriden kim atar onu bilemem :)
Mad_Dragon MASTER LEAGUE TAKIMIMDA YAKINDAN RONALDINHO VEYA BECKHAM LA(HANGİSİNE DENK GELİRSE)MUTLAKA GOL OLUYO. BELKİ ÇOĞUNUZ BİLİYODUR FREE KİCK GÜCÜ 98 OLAN JUNINHO İLE 40 M DEN ÇOK RAHAT ATABİLİYORUM.KAÇ KERE UZAKTAN FREE KİCK LERDE JUNINHO YU OYUNA ALDIĞIM OLDU.VE SONUÇTA FUTBOL SEVERLERİ HEYECANLANDIRAN GOLLER OLDU.:D
KAVUNCAN futbol 30-40 metreden frikik atmak degildir. hala anlamis degilim neden butür seyler konusulur.
morok_12 ben kendimi yaptım pes 6 da şut gücüm 99 we 53 metre sol yakın taç kenarından uhhhhhhhh müthiş bir gol
aLex13hLeB 32 metreden lugano ile attım ama vuruş şeklini roberto carlos gibi yapmıştım güzel bigol oldu dün tuncayın palermoya attığı gibi üst direkten içeri girdi
aefo11 Orjinal Mesajı Yazan: berqi 30-40 metre cepheden carlosla affetmem... arkadaş nasıl atıyorsunuz bize tarif edin lütfen.yeniyimde
seal Arkadaşlar şu attığınız frikikleri buraya yazmakla kalmayın, Youtube'e yükleyelim bizler de görelim. Bakalım kim atmış, yada kimler Atmış (diğer manada) :)