rizaa13 arkadslar fifa_07_career_cheater ı kurdum ama profili mi goruyo kariyerimi gormuyo.bu yuzdende butceyi ayarlıyamıyorum..? tam olarak kullanabilen varmı bi anlatabilrmi acaba.?? saygılar
Ayrton Senna Da Silva bende çalışıyo.istersen sana nasıl çalıştığını özel mesaj yoluyla anlatabilirim.
rizaa13 Orjinal Mesajı Yazan: cihat_kara_52 bende çalışıyo.istersen sana nasıl çalıştığını özel mesaj yoluyla anlatabilirim. anlatırsan sevinirm
rizaa13 fifa_07_career_cheater tam olarak calsımıyor.bendeki kariyere para ekliyemedim gormedi.ama cihat arkadsımızda oluyormus.karıyerımı ona yolladım yine olmadı.sen en iyisi fifa_07_career_cheater a guvenme.bilet yaması kullan ve sonra sil.bende galiba oyle yapıcam..
psychomax13 fifa_07_career_cheater tam olarak calsımıyor.bendeki kariyere para ekliyemedim gormedi.ama cihat arkadsımızda oluyormus.karıyerımı ona yolladım yine olmadı.sen en iyisi fifa_07_career_cheater a guvenme.bilet yaması kullan ve sonra sil.bende galiba oyle yapıcam.. hehe saolasın! walla süpper oldu! :))
HexFe ya arkdalar orda save litle kariyerler çıkmıyo nedendir bunu öel mesajla neden analtıyosunuzki şurda yazın işte
MRT.16.5 Orjinal Mesajı Yazan: mfaktas ben cullanirem Ben ilk indirip denediğimde olmuştu ama sonra olmadı malesef !!!:(
saki_75 Bende kullanıyordum.Kariyerimi de görüyordu.Buradan inamotoyu falan oyuna ekleyen update yamasını indirdim kurdum.Şimdi prıfilimi görüyor kariyerimi görmüyor.
rizaa13 genelde aynı sorun profili goruyor kariyeri gormuyor. Eger sorunun para ise http://soccercenter.net/forum/konu/76689/Bilet-yamasi-ve-kullanimi.-Bilmeyen-arkadaslar-mutlaka-baksinlar. buraya mutlaka bak;)