03Gs1905 Benimkileri de arka arkaya gönderiyorlar bazen.Dergiden değil kargodan kaynaklanan bir problem.. :) 2.sayıdan beri aboneyim ama hala aksaklık oluyor bazen.. :)
uurture yasin abi öncelikle eline sağlık diğer videolarıda bekliyoruz rhino 4 full mü yoksa demo sürümümü .
zagzirus programlar ıcın kımse tesekkur etmememıs bnde hemen hemen hepsı olmasına rgamen tesekkur edıyorum emegın ıcın saolasın
uurture yasin abi beni niye unutuyon ben seni saymıyom mu olmadı kırıldım. diğer üyelere sen söyle bunu ilk teşekkür msjını ben attım bu arada.
03Gs1905 Puuu.. :D Biz neciyiz lan burda.. :P :D Allah cezanı verecek yasin başka bişey demiyorum.. :) Zagirus seninle müsait bi zamanda msn'de görüşelim.. :)
03Gs1905 Kayasin abi değil.. :) yasin abi.. :) Adı Yasin soy ismi kaya olduğu için ve 86 doğumlu olduğu için öyle bir nick kullanıyo yasin kardeşim..
Yasin KAYA herkese teşekkürler arkadaşlar... bu arada hatırlatmakta fayda var... Türkiye'de hiç bir sitede bu programları bulamazsınız... ne kadar fazla kişiye yardımcı olabilirsek o kadar iyi olur hem benim,hem de site için...
Gökhan Programlar İçin Çok Teşekkürler Yasin Abi. Birçok Kişi Merak Edip,Konular Açılıyor Stadyum Ne İle Yaparız, Nasıl Yaparız Diye. Bu Programlar Bu Arkadaşlar İçin Eminim Bir Başlangıç Olacaktır.
Yasin KAYA sağolasın kardeşim.inşallah istediğimiz düzeye ulaşır stad çalışmaları da.bir çok yüz yada forma yapan arkadaş var ama stad yapan maalesef türkiye de az.bu sayıyı arttırmak gerek.daha önümüzde çıkacak çok futbol oyunu var değil mi ama:D
ts28 abi ben stad yapmak istiyorum ama eklemesini bilmiyorum,şu sınavlar bitince hemen stad yapmaya başlıcağım
anatolian amigo KAYASIN kardes, stadlarin super ama Galatasarayin tarftarlari yokki. Biraz bayrak falan koysaydin ne guzel olurdu. Bide Fenerbahçenin stadin kosedeki EKRAN yok. neyse ellerine saglik