BaD BoY Orjinal Mesajı Yazan: KaYaSiN 86 Orjinal Mesajı Yazan: BaD BoY Abi Stadlar Manyak Gözüküyor ama Ben Şampiyonlar Ligi Pacth da Alisamiyen stadı var ve stad sizin hatta ali samiyen klasörüne girdim içinde credist var orada aynen bunu yazmıslar VISIT http://soccercenter.net/ Thanks mates! :) artı info klasörün içindede sizin nickinis geciyor yani bu stad sizin pes 5 yaptıgınız stad , demekki pes6 ya cevriliyormus boşuna böle zamanınızı harcıyorsunuz bu pacth dı yapan arkadaslarla görüsürdünüz nasıl cevirdiniz die onlarda söler sizde bunları pes 5 deki stadlara yapardınız ve zaman kaybından kurtulurdunuz ve tsl ligine daha fazla zaman bulurdunuz... info klasöründe böle yazıyor ## Ali Sami Yen Kayasin86 ## ## Created by STADIUM IMPORTER 1.0 ## built = 1923 capacity = 24000 city = Istanbul arkadaşım zaten çevirildiğini ve çevirmeyi biliyoruz o sorun değil.ben sadece pes5 için yapacağım update i yapıp pes6 ya aktarıyorum.pes 5 e çıkartmayacağım artık.ayrıca pes5 deki sami yen de çok hata vardı.çünkü ilk stadımdı.şimdi hataları en aza indirip sizlere sunmayı planlıyorum. ayrıca yükleme hakkıda da bi bilgi ekleyeceğim. saol bir kaç hata için stadı yeniden yapıyorsun harbiden büyük adamsın abi
asi_kral_pascal_nouma Orjinal Mesajı Yazan: KaYaSiN 86 öncelikle eline sağlık ustad bişi dikkatimi çekti acaba benmi yanlış algılıyorum. sadece türibünün bitarafı var yanlar gökyüzü. öylemi oyundada eğer öyleyse bi düzeltme yapabilyon mu acaba ?
SeYH SaMiL ya arkadaşlar ben stadı indirdim ama nasıl yüklenicek bilemiyorum bana kim yardımcı olabilir?
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: asi_kral_pascal_nouma öncelikle eline sağlık ustad bişi dikkatimi çekti acaba benmi yanlış algılıyorum. sadece türibünün bitarafı var yanlar gökyüzü. öylemi oyundada eğer öyleyse bi düzeltme yapabilyon mu acaba ? HAYIR TABİKİ ÖYLE DEĞİL.KAYASİN86 STADLARI YAPIM AŞAMASINDAYKEN GÖRÜNTÜLEDİĞİ İÇİN SADECE BİR TRİBÜN VAR.EMİNİM STADLAR TAMAMİYLE BİTTİĞİNDE ÇOK GÜZEL OLACAK.
03Gs1905 Maddragon capslock tuşun açık kalmış. Yasin kardeşim tek tribün tribün yapıyor..Sakin sakin.. :)
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Maddragon capslock tuşun açık kalmış. Yasin kardeşim tek tribün tribün yapıyor..Sakin sakin.. :) Uyardığın için sağol.Hiç farkında değildim.:)
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: dombilisosis arkadaşlar ellerinize sağlık.ama bu çalışmalar noldu hiç ses seda yok!!! bu yama scn nin türkiye ligi yamasının içinde olacak. bu arada uyarıyım bu tsl yaması ne zaman çıkacak diye sorarsan 30 gün banlanırsın.
dombilisosis Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON Orjinal Mesajı Yazan: dombilisosis arkadaşlar ellerinize sağlık.ama bu çalışmalar noldu hiç ses seda yok!!! bu yama scn nin türkiye ligi yamasının içinde olacak. bu arada uyarıyım bu tsl yaması ne zaman çıkacak diye sorarsan 30 gün banlanırsın. bilgilendirdiğin için sağol arkadaşım.arkadaşlara da kolay gelsin.
Yasin KAYA Orjinal Mesajı Yazan: anatolian amigo OK tesekurler KAYASIN not : sana ozel mesaj yollamistim okudunmu ? birader senden özel mesaj almadım.hangi konuda yazmıştın?
Mr.Lonely ya kayasin abi ben pes5 de samyeni yükledim dkz studio yuda yükledim ancak nasıl import edicem 0 text afs ye lütfen yardım edin
Yasin KAYA Orjinal Mesajı Yazan: ariturka http://img516.imageshack.us/img516/3654/ariturkame3.jpg dostum sen iyi misin...niye resmini ekliyorsun tabi sen oysan...
LoRy ya arkadaşlar ben bu stad ekleme işini anlamadım.Şimdi Ben bu soccercenter da Ali Sami Yen Stadyum u yazan dosyay indirdim dkz studio ile 0_text i açtım unknow die bir sürü dosya çıktı sonra ise import , import all files e tıkladım ali sami yen dosyasını açtım ondan da unknow dosyaları çıktı tabi importa bastım bir süre geçti işte completed mi ne 66 files die bişey çıtkı ok edim save as dan ismini değiştirerek dosyayı kaydettim sonra ise 0_text le deiştirdim anlatımlar böyle doğru çünkü böyle yaptığımda Stad eklenmemişti ancak ben bu ylu biliyorum başka bi yolu varsa lütfen söylermisiniz .. :(:(