İtalya - 10 TOTTI forması satılıktır. 2006 Dünya Kupasında giyilen formanın aynısıdır. Fiyatı 70 YTL'dir. 1 günde teslim edilir.
Forma %100 orijinaldir, zaten teslim aldığınızda da anlayacaksınız.
Bandrolü ile birlikte verilmektedir. Yeni aldım formayı; fakat ihtiyaçtan dolayı satmam gerekiyor. Puma bandrolü ile birlikte forma gelicek size, %100 orijinal olduğunu bandrol kartında yazan yazılardan da anlayacaksınız.
Forma aynen budur :

Webcam ile formadan çektiğim resimler : (Webcam'den ötürü kalite düşük olabilir.)

Ödeme : Formayı almaya karar verirseniz, özel mesajdan bana ulaşabilirsiniz. Ödeme şöyle olacak. 70 YTL'yi hesabıma yatırdıktan hemen sonra, formayı kargoya vereceğim. İstediğiniz kargo şirketine (MNG Kargo, Yurtiçi, Aras Cargo vb.) formanızı vereceğim, adresinize forma teslim edilecek. İstanbul'da oturuyorsanız muhtemelen forma 1 günde ulaşır. Oturduğunuz yere göre ürünün gelme süresi değişiyor. Alma aşamasına geldiğinizde hangi şehirdeyseniz, kaç günde geleceğini size söylerim. Fakat Van veya Siirt gibi bana uzak yerlerde yaşıyorsanız, forma 2-3 günde gelecektir.
Güven konusunda bir probleminiz olmasın. Almaya karar verirseniz özel mesajdan benimle iletişime geçin. Oradan telefon veya MSN aracılığıyla görüşelim ve anlaşalım.
Saygılarımla.