kaptani deryal arkadaşlar fifa da en iyi taktik sizce hangisi adam gibi bi taktik bulamadım . sizin oynadığınız hangi taktik daha güzel
badmango_crespo valla kardeş ben 3-4-3 ile world class ta oynuyorum gayette güzel bi taktik.tavsiye ederim.sürekli kanatlardan atak yapıyorum.bence bunu kullan.;)
иoи-ρasaяaи arkdaslar bence bu konu çok saçma. çünkü her takıma aynı taktik yaramıyor bence böle gereksiz konular açmayalım forumdakikşileride meşgul etmeyelim...
kaptani deryal arkadaşlar bu konuyu lütfen saçma olarak algılamayın gerçekten böyle bi yardıma ihtiyacım var.
Gökhan FIFA 06"da 4-2-4 Oynuyordum. FIFA 07"de Malesef Bu Sistem Yok :( 3-4-3 yada 3-4-1-2 Oynuyorum.
badmango_crespo Orjinal Mesajı Yazan: kaptani deryal ortasaha da oyun cular fazla yoruluyo mu??? valla oyuncuları çok iyi seçmen lazım.diğer arkadaşların dediği gibi takımdan takıma da farkediyo.mesela ben galatasaray da orta sahaya hasan şaş-steven gerrard-emre belozoğlu-arda turan ı koydum takır takır oynuyolar.;) biraz yoruluyolar ama olsun o kadar da.:)
kaptani deryal aslında bende fifa 06 daki 4-2-4taktiğinin olmasını iterdim.aslında varda 06 daki kadar güzel değil
Sezo1905 forza 4-5-1 :) galatasarayda bu taktiği kurduktan sonra yenemediğim takım yok (!) mondi-orhan-song-tomas-tolga-ayhan-inamoto-hasan-iliç-necati-ümit
Ayrton Senna Da Silva Ben 4-3-3 oynuyorum ---------------------Volkan------------------------ Önder---------Lugano--------Servet--------Mahmut Hanefi C.Ronaldo------------Selçuk--------Uğur Boral Tuncay---------------Kezman--------Rafael Sobis
Hilario ben 4-5-1 ile oynuyorum __Rüstü___ Daniel Alves__Lugano_önder Turaci__Ugur Boral Mehmet Y._Tuncay __Appiah__Aurelio__Alex _________Kezman_______________