Armstrong06 Slm ya bu kit ve ballserver programlarını nasıl kullanıcağımızı bir arkadaş anlatsa ingilizce açıklamasını okudum yaptım ama bir türlü olmuyo ayrıca bu program sayesinde oyuna kaleci forması ve top seçme seçenekleri geliyor yaw bide lodmixer programı pes5 te oluyordu pes6 da yapamadım nasıl olacak yaw yardım lütfen
S n i p e r Kitserverı C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6 altına atıp setupu çalıştır Oyuna girdiğinde V ve B ile topları seçebilirsin
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: opeth o büyük top yaması oyunu donduruyor benden sölemesi. Büyük top yamasını yüklemesine gerek yok kitserver içinde toplar var zaten
Armstrong06 orası tamamda birde bunun hazırlaması var mesela topları balls klasörüne formalarıda kits GDB klasörüne koydum her ikisindede map.txt diye bir dosya gerekiyor galiba öyle yazıyordu ya kafam çok karıştı kullanan arkadaş varsa nasıl yaptığını anlatabilirmi:(
FaRCoN Orjinal Mesajı Yazan: opeth o büyük top yaması oyunu donduruyor benden sölemesi. bende dondurmuyor benden sölemesi.yüklemek isteyen yüklesin.
ANIL67 ewet ya top secme bolumunde hangı topu secıcegımı sasırıyorum 2 saat oyalanıyorum top secerken
robinestt Orjinal Mesajı Yazan: opeth alla alla bende neden donuoyor acaba kitserverda güncel ama anlamadım.. topları ve formaları yüklemek için kitserver programını nerden bulabilirim ;(
ozba JUCE yabancı bir forumda bu dosyanın donmayı önlediğini söylüyor, buyrun ben deneyemedim daha! http://www.speedyshare.com/277635436.html
robinestt Orjinal Mesajı Yazan: gümüş kartal 600 top arasında top seçmek gerçekten zor iş.bendede bir sorun yaşanmıyor 600 top yamasını bulamadım forumda linki verirseniz sevinirim birde kısa bir açıklama yaparsanız iyi olur ;(
robinestt Orjinal Mesajı Yazan: gümüş kartal 600 top arasında top seçmek gerçekten zor iş.bendede bir sorun yaşanmıyor 600 top yamasını bulamadım forumda linki verirseniz sevinirim birde kısa bir açıklama yaparsanız iyi olur ;(
karabocek112 Orjinal Mesajı Yazan: ozba JUCE yabancı bir forumda bu dosyanın donmayı önlediğini söylüyor, buyrun ben deneyemedim daha! http://www.speedyshare.com/277635436.html ii de indirilmiyor. gerçektende donmayı önlüyor mu????