TÜRKİYE :

Merhaba arkadaşlar, yukarıdaki panolar RoMeoGuCCinin yayınladıkları öncelikle bunu belirteyim.
TSL takımları için yukarıdaki panoları oyuna ekledim, bazı stadlarda reklam panolarının tamamı gözükmüyor, mesala şükrüsaracoğlunda sadece ligtv, turkcell, cocacola gözüküyor, fakat acıbadem, kolaturka, turksel süperlig, yapı-kredi reklamları gözükmüyor. Tamamının gözükmesi için ne yapabiliriz, Stadların reklam panolarını nerden ayarlayabiliriz. (tamam takım seçince ligine göre panolar değişiyor ama, hangi ligi seçersem seçeyim saraçoğluda 3 tane reklam gözüküyor, diğer panolar yok)
Tabii bazılarınız hepsinin gözükmesi niye önemli diyebilir, merak ettiğim diğer bazı stadlarda tamamı gözükürken diye ş.saraçoğlunda eksik oluyor.
Mesela bazı stadlarda reklam panoları (elektrikli gibi) dönüşümlü olarak değişiyor, bunun ayarı nasıl yapılıyor bilen var mı. Stadyum dosyalarıyla alakası yok sanırım, tüm stad dosyalarını inceledim hiç birinde reklam panosuyla ilgili bir kısım gör(e)medim.Sanırım fifa.db dosyasında bi ayar vardır ama ne. Bilgisi olanlar burada paylaşırsa sevinirim.(Nooooluuuurr) Hepinize iyi günler...