bart_ Orjinal Mesajı Yazan: _TaYFo_ Şirinlikten çok geleceğin krosunu gördüm belki de.. + bilmem kaç.
GencFB_1907 bak shevchenko bahane ariyorsun bence adama bak ha : her gördügümüz şirin çocuk için konu açalım artık.. dediyi lafa bak. olm byenmedisen byenmedim de bari bahane arama bence..
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Pes Ve Fifa Delisi bak shevchenko bahane ariyorsun bence adama bak ha : her gördügümüz şirin çocuk için konu açalım artık.. dediyi lafa bak. olm byenmedisen byenmedim de bari bahane arama bence.. Adamı dövseydin birde.Mizah bölümünde youtube konusu var oraya ekleyebilirdin.
Peshayat Orjinal Mesajı Yazan: Pes Ve Fifa Delisi yanim da olsa valla doverdim bence.. Meco Mal Mal konuşma..
typhlosion Orjinal Mesajı Yazan: Pes Ve Fifa Delisi yanim da olsa valla doverdim bence.. sen ne ayaksın ya? 10-20-30-40 ?
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR Orjinal Mesajı Yazan: Pes Ve Fifa Delisi yanim da olsa valla doverdim bence.. sen ne ayaksın ya? 10-20-30-40 ? onur bence 1-2-3-4 ? daha uygun arkadaşa.. Biraz daha sakin olmasını tavsiye ediyorum şimdilik..Yoksa ben karışmıyacağım olacaklara..
typhlosion :)şu kötü günümde güldürdün beni. Orjinal Mesajı Yazan: _TaYFo_ Şirinlikten çok geleceğin krosunu gördüm belki de.. perfect ibo veliahtını yetiştirio
bart_ Orjinal Mesajı Yazan: Peshayat Shevchenko o benim Arkadaş Ben ona bi Ayar çekecem Merak etme.. Güveniyoruz sana:)
Mozzy Ya basit bi taklit ayrıca bıyık takan ve ibo taklidi yapan küçük bebeleri de hiç şirin bulmuyorum. Ayrıca sanal alem delikanlılığı yapma çok gördüm burdan diklenenleri :cool:
GencFB_1907 mal mal konusma olm kendini ne zanediyon be... Shevchenko o benim Arkadaş Ben ona bi Ayar çekecem Merak etme.. nasil ayar cekecek sin mal misin neysin napacan bakalim.. miletin onunde beni resil etmeye calisiyorsan bence bosuna..:D
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Pes Ve Fifa Delisi mal mal konusma olm kendini ne zanediyon be... Shevchenko o benim Arkadaş Ben ona bi Ayar çekecem Merak etme.. nasil ayar cekecek sin mal misin neysin napacan bakalim.. miletin onunde beni resil etmeye calisiyorsan bence bosuna..:D Gerçek yüzünü gösterdiğin için teşşekür ederim.30 gün tatil yarar umarım...