Orjinal Mesajı Yazan: negemezsin
selam dostum. simdi bende sureklı online oynuyorum. pıngler telekoma baglı bazen cok ıyı bazen cok kotu oluyor ama bende pes in sunucularından daha ıyı performans var. pesde oyuna gırmek daha sorunlu bence. Ea nın en buyuk sacmalıgı turnuvalarda anlatmak mantıksız turnuvalara katılın dedıgımı anlıcaksınız. ayrıca online oyunda anlamadıgım 3 4 gol farkıyla onde olmama ragmen karsı dakı takım her ne yapıyorsa dk 80 den sonra beraberlıgı alıyor veya benı yenıyor. ama bu benım basıma hıc gelmedı. oysakı karsı taraf en az 15 20 kez bana bunu yaptı nası oluyor bu anlamadım.
Hem konuyu açan kişiye hem de sana cevabım olacak.
Birincisi,fifanın menüleri iyi değil ! ama pes den daha ii gerçekten,pesin menülerde gezerken bile sistem zorlanıyor,adamlar nasıl render ettilerse o menüyü.Online olayı ise şöyle,ben hergün defalarca oynuyorum fifayı online,ve bir sorunla karşılaşmadım.
İkincisi ise, adam 80 den sonra 3-4 olan farkı kapatıyor demiş.ben o kadar oynadım,özellikle bu şekilde bir hata görmedim oyunda.senden kaynaklanıyor,konsantrasyon eksikliğin heralde.
Menüleri napcan anlamadım,multi önemli olan.He ayrıca ip ile bağlanmayı kastediyorsan,modemde port açtın mı ki ,açmazsan bağlanamazsın,fifanın online matchup ı nı ise hiç bilmiyorum.