Mad_Dragon Önemli değil.Bildiğim bir konuda insanlara her zaman yardımcı olurum.Ama malesef bu konu hakkında bu seviyede bi bilgim yok.Çünkü hiç başıma gelmedi.
ANIL67 ya arkadaslar ben bu programla cska moskoava'yı kurmak ıstıorum herseyını hazırladım formasını amblemını stadını bıle hazırladım ama oyuncularını nasıl eklıcem bılen bı arkadas anlatırsa cok iyi olur walla sımdıden tesekkurler..
Anthem Orjinal Mesajı Yazan: ultraslan_gursu Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON arkadaşlar bu program pes 6 içindir.bu programı kullanabilmek için pc nizde java programının kurulu olması gerekmektedir.eğer bu program sizde yoksa indirdiğiniz zip arşivinin içindeki read me dosyasından indirebilirsiniz.java programını kurduktan sonra zip arşivindeki "start.bat" veya "pes fan editör"e tıklayarak programı açabilirsiniz. elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım.inşalah yeteri kadar bilgi verebilmişimdir. arkadaslar ltfn yardım edin ben programı indirdim javada yüklü programa tıklıyorum acılıyo ama [url= iste boyle cıkıo :( yardımcı olursanız sevinirim bendede aynı sorun var.fan editoru başlatıyorum.öyle kalıyor.açılmıyor.javadan olduğunu sanmıyorum.son versiyonu yüklü zaten.
dombilisosis Orjinal Mesajı Yazan: dombilisosis arkadaşlar bu programın nasıl kullanılacağını anlatacak kimse yok mu?lütfeeenn!!!! çok şükür okuma yazmamız var.mesaj atıp imzamı değiştirmemi isteseydiniz değiştirirdik!!!daha medeni olmaya çalışın arkadaşlar!...
dombilisosis Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON Orjinal Mesajı Yazan: dombilisosis arkadaşlar bu programın nasıl kullanılacağını anlatacak kimse yok mu?lütfeeenn!!!! indirdiğin zip arşivindeki read me dosyasını aç.ordan click here yazan yere tıkla ve çıkna sayfada download yazan yeri seç ve bu programı pc ne indir.sonrası kolay zaten yüklemeyi yaparsın. mad sağol abi ama mesajı sistemden göndermişler:)
dombilisosis Orjinal Mesajı Yazan: roobydal arkadaşlar herşeyi başkalardan beklemeyin birazda kendiniz birşeyler yapın işte size kendi ayarlarınızı kendi pes6nızı yaratacak program. bu programlar tr ligi yapın logo ekleyin daha bir sürü özellik. hadi bakalım kolay gelsin download http://www.gizliarsiv.com/v/2562084/PESFan_Editor_6.0.0.zip.html " border="0" alt="" /> rooby sağol abi forumun hakkını veriyosun.biz de başlayalım artık