Hiç dediniz mi oyunda keşke şöyle bir özellikde olsa diye.O zaman buraya yazalım belki 2008 için yetkililer Sİ'ye bizim isteklerimizide ulaştırır!!
Benim en çok istediğim; yönetime transfer listesi sunmak.Mesela çok istediğimiz bir futbolcu var bunu yönetime bildirelim.Seçenekler olsun.Kesinlikle istiyorum.Alırsanız takımı şampiyon yaparım.Olursa iyi olur gibi.
- Futbolcular ve menajerlerle konuşma olduğu gibi yöneticilerle de konuşmalar olsun.
- Bazı kulüplerin taraftarları çok çılgındır.Sahaya girenler, sahaya yabancı madde atanlar bunlar her yerde var.Bu sebeple saha kapatma ve seyircisiz maç cazaları da oyunda olsun isterdim.
- Medya ilişkileri: Mesela bana gazeteden röportaj teklifi gelsin.Ben onlara çeşitli açıklamalarda bulunayım.Belki yenilgi sonrası suçu yönetime atma futbolculara atma veya kabullenme.
- Oyunu oynarken bizi neşelendirecek şeyler de olsun isterim.Mesela taraftarlar antrenmana baklava getirsin.
- Antrenman demişken, istediğimizde antrenmanlarıda izleyelim.
- Bir kulüp menajerini kovduğu zaman veya memnun olmadığı zaman(bazen) o kulübe menajerlik için başvurabiliyoruz.Mesela her zaman bunu yapabilsek.Mesela başkanın aklını çelsek.
- vs. vs. vs.