Slm,Öncelikle Pes 4'den Pes 5'e kadar çok rahat ve çok güzel oynadığım bir oyundu.
Geçtiğimiz yazın ortalarına doğru Pes 5'de hafif kasmalar oluyodu ama geçiyodu..bu gittikçe sıklaşmaya başladı ve artık gözümü ağırtıyodu.
daha sonrasında Fifa07 çıktı ve onu aldım. o da ne! fifa'da aynı! ister en düşük,ister en yüksek çözünürlükte oynayaym hep ekranın hızlandığı bölümlerde kasma var.fifa'dan da soğudum (zaten pes hastasıydım) ve Pes 6 çıktı.umarım bu müthiş oyunda bu sorun olmaz dedim ve Pes 6'yı kurdum ama malesef aynı :( artık pc'den olduğunu anlamıştım heralde virüs vardı? Çaresiz kalınca Format attım.PC'Ye hiç bir program kurmadan oyunu açtım ve çok güzeldi (sadece kale vuruşlarında hafif kasıyordu o kadar. daha sonrasında PC'Ye kurduğum programlar şunlar: Kaspersky,Freenote,deamon tools,vista,fraps,play65,photoshop.
yine kasmıyordu ama 3-4 gün geçti ve eskisi gibi olmasada özellikle ceza sahasında oyuncuların kalabalık olduğu anlarda resmen kasıyor!
bıktım artık ya o kadar para verip pc'yi kaliteli hale getirdim ama şu olanlara bak! FEAR'ı bile çok nadir kasmalarla oynuyorum ama şuan nba bile kasıyor nedir anlamadım :( yeterince ayrıntılı anlattım sanırım artık bilgili arkadaşlardan yardımlarını belkiyorum :)
Sistemim:
ATI Radeon x700 pro. 512.
1,00 GB RAM.
3.40 GHz
Windows XP.