ilkarabulut arkadaslar göründüğü kadarı ile online da bayagı problem var bizde şimdilik armızda oynayalım yani herkes msn yazsın bulusalım benimkisi:ilkarabulut@hotmail.com
skyrnnr87 cemaji@gmail.com msnim online modu çok kötü ama şimdilik bide bn biriyle yaptım ikinci yarıya geçmedi nası olduysa
serkanttt slm sonunda benim orginal geldi serkan_terkin@hotmail.com benide eklerseniz msn sevinirim herkesi ekledim ben ;)
KungLao Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Kopya oyunlardanmi bahsediyorsunuz? ewet arkadaslar maalesef orjinal olması lazım LAN bolumu bile yoq mecburen Orj yoksa karsılıklı oynamayı unutun... :(
KungLao Orjinal Mesajı Yazan: denizinho1 copy pes6 ile oynanmıyo dimi :(:( ewet kardes eğer orj yoksa oynanmıor ...
KungLao Orjinal Mesajı Yazan: sekobaba kopya oyunla oynanmiyor mu? ewet kopya ile oynanmıyor kardes..walla ben PES5 de lan bolumu yok diye aynı seyin PES6 da da olcanı dusunerek PES6 nın orjinalini aldım ve haliyle aynısı PES5 teki gibi yapmıslar LAN kapalı sadece ORJ alanalr online oynayabilior...
Offline Orjinal Mesajı Yazan: Kung_Lao Orjinal Mesajı Yazan: sekobaba kopya oyunla oynanmiyor mu? ewet kopya ile oynanmıyor kardes..walla ben PES5 de lan bolumu yok diye aynı seyin PES6 da da olcanı dusunerek PES6 nın orjinalini aldım ve haliyle aynısı PES5 teki gibi yapmıslar LAN kapalı sadece ORJ alanalr online oynayabilior... hocam pes6 orijinal ne kdr ya söleyebilirmisin ve nerden aldığınıda
KungLao Orjinal Mesajı Yazan: denizinho1 Orjinal Mesajı Yazan: Kung_Lao hocam pes6 orijinal ne kdr ya söleyebilirmisin ve nerden aldığınıda kardes ben orj oyunu www.sendit.com dan sipariş vererek aldım.oyun 25 inde çıktı bana dun saat 15:30 gibi geldi .:) .daha oyun cıkmadan yaklasık 1 ay once ön sipariş baslattı bu site sendit.com bana oyun bu siteden 50 YTL ye geldi..ama söle birsey var suanda bu sitede stoklarında kalmamıs ...sanırım..bilmiorum nezaman gelir... KungLao Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Network var. Hamachi ile olmazmi? evet kardes NETWORK var fakat girmeyi denedin zaman senden oyun un serial i ve şifre istiyor...yani bu da oyun sadece online uzerinden oynamak icin yapmıslar (network hic dusunulmemis )yani tek secenek var o da orjinal almak tı bende aldım ... denizertuncay denizertuncay@hotmail.com metedoruk cdci61@yahoo.com Sonraki Sayfa »
KungLao Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Network var. Hamachi ile olmazmi? evet kardes NETWORK var fakat girmeyi denedin zaman senden oyun un serial i ve şifre istiyor...yani bu da oyun sadece online uzerinden oynamak icin yapmıslar (network hic dusunulmemis )yani tek secenek var o da orjinal almak tı bende aldım ...