cricket Yaa arkadaşlar bu kusura bakmayın ama oyundaki zeminler b.k gibi bunları düzelten bi yama varmı acaba.yardımcı olursanız sevinirim
danielmarcos Hangi çözünürlükte oynuyorsun , ekran kartının marka-modeli , 2X AF 'yi açtınmı . bu üçünün cevabını istiyorum.:D
KAVUNCAN Orjinal Mesajı Yazan: danielmarcos Hangi çözünürlükte oynuyorsun , ekran kartının marka-modeli , 2X AF 'yi açtınmı . bu üçünün cevabını istiyorum.:D ben playstation2'de oynuyorum ve görüntü aynen gercekten cok kötü gözüküyor. pes5'te oynadigimiz ayni stadlar pes6 cok cansiz gözüküyor.
zagzirus ben cımlerı degıstrdım ve mukemmmel gorunumde oynuyorum,bı ara upload edrım stad dosyalarını arkadasın soledıgı bu zaten ekran kartıyla cok ta alakası yok konamıde sorun,her sne rezıl cımler...
danielmarcos Ben grafiklerden oldukça memnunum , saha , çimler vs. çok iyi 1280-1024 2X AA-AF . AF kullanmayınca çimlerin çözünürlüğü çok kötü oluyor. PS2 için bir sorun olacağını sanmıyorum . PES5de hiçbir sorun yoktu.
bay_seko çim yaması http://rapidshare.com/files/1158815/import_files.rar Çim yamasını; ise 0_text.afs dosyasını; DKZ programını ile açın edit-import-import all files dedikten sonra dosyaların buluduğu klasoru gösterin import işlemi bitince ok deyip oyuna girin çimler hazır saygılar : bay_seko
Lizarazu Orjinal Mesajı Yazan: danielmarcos Hangi çözünürlükte oynuyorsun , ekran kartının marka-modeli , 2X AF 'yi açtınmı . bu üçünün cevabını istiyorum.:D 2 x af nedir,bizde acalim oyun guzelleşiyorsa