bestsi Options bolumunden klavyenin tuslarını ayarladım ama bu arada klavye ikanu pasif duruyordu oyuna girdiğimde klavye ile takım secemiyorum sadece enter ve ok tusları calısıyor lutfen yardım edermisiniz basına gelen oldumu hiç teşekkurler
porshe pes6'da klavyeyi ayarlayamıyorum. bu nedenlede oyunu oynayamıyorum. bu oyunun kalavye ayarları önceki pesler gibi değil bilgisiolan varsa yardım eerse sevinirim
Hakan Kadir Balta aynı sorun bendede var nasıl ayarlayabiliriz klavyeyi mesela w hızlı kosma tusu olmasını istiyorum nasıl ayarlıcam yapamadım bir turlu yardım...
Mad_Dragon ARKADAŞLAR YEREL DİSK İNİZDEKİ PES 6 YI AÇIN ORDAKİ SETTİNGS BÖLÜMÜNDEN AYARLAYABİLİRSİNİZ. AMA BÖYLE ÇOK KONU VARDI ZATEN.O YÜZDEN KİLİTLENEBİLİRSİNİZ.BİRAZ ARAŞTIRIP BULURSUNUZ. ORALARDADA YAZMIŞTIM.
macuncu151 Ya aslında aynı sorunu bende yaşıorum. ama kedimce bi çözüm buldum.oyunda hangi tuşun hangi işe yaradığını bi yere yazdım sonra o tuşları kendi kafama göre başlat /konami / settins den düzelttim orda zaten pes5 teki sistem war.ama dikkat ettiyseniz oyunun içinde display(görüntü) ayarları yok:'( oyun pes5 i aratıyo maalesef.ama yamalarla ii olur die düşünüyorum..... inş:D