impala64 buyrun arkdşlar burda ingiltere,italya ve fransa liglerinin bütün takimlarinin facepackleri var daha önce almanyayi vermiştim zaten işte link; http://rapidshare.com/files/1144895/facepack.rar.html hade kolay gelsinn..
impala64 bu da almanya facepack i tekrardan koydumm http://rapidshare.com/files/725764/Bundesliga5.rar.html hade kolay gelsinn..:)
CRNL arkadaşım alıntı yaptığın yeri yazsana. Sen izin aldınmıki yayınlıyosun. Düzeltmelerde bulunmassan bütün konularını kilitlerin
impala64 kardşm bn kendim upload ediyorum bunlari hiçbiyerden alinti yapmiyorum öle olsa aynisini koyarim nerden aldiğimida yazarim..
..Nicklas.. kendin uplaod etsende yapımcıdan izin alman gerekir;) aynı şey kendine yapıldığında anlarsın
impala64 Orjinal Mesajı Yazan: OmErCaGaTaY kendin uplaod etsende yapımcıdan izin alman gerekir;) aynı şey kendine yapıldığında anlarsın kardeş sn kendin mi yapionn bide nasi izin alcamkii???
RubenMartin arkadaşım yayınlıyorsunda iyi güzel ancak atacağımız yeri de belirtirsen sevinirim.. fm 2006 da ülkelere göre klasör açıyorduk. eng,ita,tur gibi onların içine atıyorduk..
impala64 Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko sorucaksın şu şu sitede yayınlayabilirmiyim diye.. kardeş bn bunu italyan sitesinden aldim valla oda toplama yapmiş hatta topladiği sitelr yazio sora kendim upload ettim sorcak bişi yok gibi gelio kesinlikle bşka türk sitesinden almiomm..
charmofblack bunları nereye yükleyeceğiz? bu arada senin yüklemiş olduğun bundesliga tamamen değişik bir sistemde dosya yapısına sahip. bilgin varsa paylaşır mısın?
impala64 C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\graphics\pictures\players arkadaşalr dosyalari buraya kopyalicaksinizz..
impala64 bide arkadşlar artik kendim yapcam facepack yamasi istediğiniz özel bi lig veya takim varsa söleyin ona göre yapiyimm..
..Nicklas.. Orjinal Mesajı Yazan: impala64 Orjinal Mesajı Yazan: OmErCaGaTaY kendin uplaod etsende yapımcıdan izin alman gerekir;) aynı şey kendine yapıldığında anlarsın kardeş sn kendin mi yapionn bide nasi izin alcamkii??? en kendim facepack yaparım, yamayı yapan arkadaştan şu sitede yayınlayabilir miyim dicen
Batugol73 Orjinal Mesajı Yazan: OmErCaGaTaY Orjinal Mesajı Yazan: impala64 Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: OmErCaGaTaY kendin uplaod etsende yapımcıdan izin alman gerekir;) aynı şey kendine yapıldığında anlarsın kardeş sn kendin mi yapionn bide nasi izin alcamkii??? en kendim facepack yaparım, yamayı yapan arkadaştan şu sitede yayınlayabilir miyim dicen +1
impala64 artik bnde kendim yapiom ayrica siz yaparken prog kullanionuzmu bn hiç bişi kullanmiom paint le not defteriyle yapiom