EL_MaTaDoR kardeş cok saol ama bi derdim var bu topları kurdum oyuna girdim topu sectim maça başlarken donuyo sonra oyundan atıyo napmam gerekiyo yardım edersen sevinirim
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: EL_MaTaDoR kardeş cok saol ama bi derdim var bu topları kurdum oyuna girdim topu sectim maça başlarken donuyo sonra oyundan atıyo napmam gerekiyo yardım edersen sevinirim topları hatalı importlamışsındır 0_text dosyanın yedeğini aldıysan yeniden import et
ceza_fatalrhymer pes6 da bunları editlemeyi bilenler bnim msnimi ekleyebilirmi lütfeen r_e_d_r_a_g_o_n1992@hotmail.com birinin bana bunları detaylı bir şekilde anlatması lzm
opeth arkadaşlar çim yamasını kullananlar bazı stadlardan screenshot atabilirmi? nası oluyo acaba çimenler?
saner Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ Allianz Arena - München Emirates - London Madejski - Reading D O W N L O A D Kurulum Dkz ile o_text.afsyi açın import all files deyip ayrı ayrı stad klasorlerini gösterin save ase yapıp masaüstüne ordanda oyunun kurulu olduğu dat altına atın Alıntıdır !!! emirates'i açtım ama olmadı nasıl yapıcaz bunu.. sadece emirates istiyorum başka link de olabilir. teşk....
S n i p e r La Liga & Seria Kits Pack For Kitserver DOWNLOAD LA Liga !!! DOWNLOAD Seria !! Alıntıdır !
FaRCoN fransa ligi gelsin gelsin:) ingiltere ligini diğer arkadaş vermiş ama sende ver:) holey be artık formalar teker teker tamamlanıyor.
S n i p e r Otheride çıkarmaya çalışcam ama Fenerbahçe ve Galatsararayın eski formalarını koymuşlar bendeki güncel formalarla tekrar upload ederim ;)