S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: KAVUNCAN lütfen birisi söylesin, ps2 icin cim yamasi falan var mi? sorunu nasil halledebiliriz? bu yama pc içindir
KAVUNCAN Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ Orjinal Mesajı Yazan: KAVUNCAN lütfen birisi söylesin, ps2 icin cim yamasi falan var mi? sorunu nasil halledebiliriz? bu yama pc içindir ps2 icin cimlere bir cözüm var mi, benim sorunumda zaten ps2 icin.
Offline _Sniper_ kardeşim senden lodmixer bekliyorum kit server değil ama.Bulacağına inanıyorum çok iyisin emeğine saygılar.
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: KAVUNCAN Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: KAVUNCAN lütfen birisi söylesin, ps2 icin cim yamasi falan var mi? sorunu nasil halledebiliriz? bu yama pc içindir ps2 icin cimlere bir cözüm var mi, benim sorunumda zaten ps2 icin. ps2 için bişey diyemem araştırmalısın
S n i p e r Champion League Opmov D O W N L O A D ! ! ! Kurulum Rardan çıkan opmov dosyasını Konami/... Dat altına atın çıkan soruya evet deyip eskisinini yedeğini mutlaka saklayın ;) ALINTIDIR
Offline Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ Champion League Opmov D O W N L O A D ! ! ! Kurulum Rardan çıkan opmov dosyasını Konami/... Dat altına atın çıkan soruya evet deyip eskisinini yedeğini mutlaka saklayın ;) ALINTIDIR hocam süper gidiyosun devamm ;)
S n i p e r Allianz Arena - München Emirates - London Madejski - Reading D O W N L O A D Kurulum Dkz ile o_text.afsyi açın import all files deyip ayrı ayrı stad klasorlerini gösterin save ase yapıp masaüstüne ordanda oyunun kurulu olduğu dat altına atın Alıntıdır !!!
Lizarazu Selam,reklam panolarını malesef yapamıyorum,yorumları okudum ancak yinede yapamadım,dkz var bende nasıl importlayacagız,lutfen biri detaylı acıklarsa sevinirim,simdiden cok tesekkurler
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: Lizarazu Selam,reklam panolarını malesef yapamıyorum,yorumları okudum ancak yinede yapamadım,dkz var bende nasıl importlayacagız,lutfen biri detaylı acıklarsa sevinirim,simdiden cok tesekkurler çok basit dkz ilede yapabilirsin reklam panosunu idsi üzerine import et dkz ile yaparsan farklı kaydedip masaüstüne ordanda dat altına atman gerekir
ANIL67 saol dostum guzel stadlar ayrıca obur yamalarınıda beyendım hepsı super senın sayede oyundan daha cok zawk aldım walla tesekkürler