Life. Orjinal Mesajı Yazan: S n i p e r Nike Mercurial Veloci - Asian Cup 2007 link ölü ayrıca bu marka topun kırmızısının linkide ölü
aslan4 arkdslar ya bu oPtions file nyie online oynarken calsimior ynai online oynarken eski kadroalr gelior bunun bir cözümü yokmu :S::S:S:(
face hocam, şu anda tsl de kullanılan nike topları vermı o kadar aradım bulamadım. yanlız ben dkz studio falan beceremiyorum. direk kitserverin içnine atabileceğim tarzda bulabilmisin? ( pes6 ) şimdiden teşekküreler.
veNev Orjinal Mesajı Yazan: S n i p e r Start Screen Pack D O W N L O A D ! Bu küçük yama ile açılıştaki ekranı değiştrebilirsiniz Champions league Ronaldinho Juventus Kaka İtalia Totti Adriano Cannavaro screenleride var :) Alıntıdır ! Aynı resmi PES 08 olarakta yapabirimisin bide nasıl yükleyeceğimi anlatırmısın????
the lizard king pes6 evolution patch(2.5gb) dosyalarını arıyorum, rapidshare linki gerekli... bir kaç yerde var nette ama linkler çalışmıyor. yardımcı olursanız sevinirim...
alemdar96 arkadaşım bana man utd 2007/2008 formalarını verirmisin ayrıca nasıl atıcamıda anlatırsan çok makbule geçer bu arda kitserver olmuor başka programla nasıl atıcamı söyliyebilirsin şimdiden çok teşekkürler
_EsEsim_ SeLiM aBi Pes 6 da Lig Logoları E_text kaçıncıda Söylermisin birde Ben Pes 6 ya O_text 535 e takım logoları ekledim Ancak Eklediğim hd ve 64*64 boyutlarındaki logolar oyunda böyle oldu... Lütfen Sorunlarıma çağre bulan arkadaşlar yazsınn...
_M e E r t y z_ Selim abi artık siteyle hiç ilgilenmiyor keza konusuylada öyle o yüzden konunun sabitini kaldırıyorum. Alttaki konuyu sabitleyip hala Pes 6'dan vazgeçemeyenlere yardım etmeyi sürdürücem. _M e E r t y z_ Kitserver Dosyaları Download ve Yardım Bölümü Saygılarımla...
xxx5454 bnde dkz 092 var unknown yazanları importlamıyor yardım edin bide şu pes6 da hd logoları nasıl etkin hale getiriyoruz ????????????????????????????????????????????? lutfn ayrıntılı şekilde yasarmısınz???:)
furkan601 Orjinal Mesajı Yazan: S n i p e r Reklam Panolarını ggs ile importlayın Top importlarken 0_text klasorundeki bin dosyalarını dkz ile tek tek importlayın sonra 0_text.afs dosyasını farklı kaydedip masaüstüne save edin masaüstündeki 0_text.afs dosyasını program files/konami/... pes6 dat altına yapıştırın çıkan soruya evet diyin eskisinin yedeğini almayı unutmayın g.text.afs klasorundeki 5 tane .txs dosyasınıda GGS programı ile e_text.afs ye import edin toplar hazır :) Çim yamasını ise 0_text.afs dosyasını DKZ programı ile açın edit-import-import all files dedikten sonra dosyaların buluduğu klasoru gösterin import işlemi bitince ok deyip oyuna girin çimler hazır :) Abicim oLmuoRRRR :S çim yaması olmuoR :S bi yardm edin msnim aliatabakma1907@hotmail.com
mustafa1903 Orjinal Mesajı Yazan: S n i p e r HD Logo ve Menu Pack lütfen linkleri tekrar yeniler misiniz????? yada yeniden upload edebilir misiniz?
alpii94 arkadaşlar acil yardım elinde pes 6 için 0_text.afs dosyası olan varsa lütfen paylaşabilirmi gerçekten ekleyene şimdiden tşkr ederim rep++++++++++++++++++++++++++++