_M e E r t y z_ **Sniper sen bilirsin Other League A B ve C nin ismini nasil deistireblrm Other C yi Bundesliga yapcamda lutfen yardim edermisin ya:confused: **
Mad_Dragon normal liglerin ismini pes fan editor'la değiştirebilrsin ama other league'lerin ismini DKZ Studio ile e_text'ten değiştirebilirsin.
_M e E r t y z_ **Mad dragon cok saol ilgilendiin icinde e tex te hangi unknow_? str dosyasında bı turlu cozemedım lutfen yardım et ya:confused: :( **
turkoglu34 sniper devamını bekliyoruz, teşekkürler _Sniper_ paylaşımların için teşekküerler. süpersin sniper
galata arkadaşlar o kadar konu açtım 1 tane yardım eden olmadı ben pes 6 yı ps2 de oynuyorum lisanssız takımlara forma eklemek istiyorum ama hangi programla yapılıyor bilmiyorum bir bilen varsa yardımcı olsun
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: galata arkadaşlar o kadar konu açtım 1 tane yardım eden olmadı ben pes 6 yı ps2 de oynuyorum lisanssız takımlara forma eklemek istiyorum ama hangi programla yapılıyor bilmiyorum bir bilen varsa yardımcı olsun Ps2 ile uğraşmadım yardımcı olmak isterdim
bighero yaw arkadaslar ben bootserver yukledım ama butun solenenlerı yapmama ragmen calısmıyo bırı bana yardım edebılırmı lutfen.. Snıper kardesım sana pmden mesaj attım yardımcı olursan sevınırım.. :(
Curcuna **S n i p e r** Bana Güzel Bir Option File Bulabilirmisin? -Oyuncu İsimleri Düzgün -Logolar Düzgün -Yeni Transferler Olacak -Oyuncu Güçleri Default Olacak Çok Şey Mi İstedim:)
macuncu151 Sniper kardeş sitenin başından sonuna kadar olun tüm sayfalara baktım indirdim kurdum.Muhteşem tek kelimeyle muhteşem.Dewam etmeni isticem ama daha paylaşacak bişey kalmamış yaw:D Senden tek bi rıcam olucak İngiltere Ligi kitserveri rapidshare ile upload etmen şimdiden teşekkürler kib
S n i p e r **Pes6 TSL Den sonra Paylaşımlara Full Devam Edicem Merak Etmeyin **;) **Macuncu İngiltere ligini Ancak Akşam Sana atabilirim **
macuncu151 Owen kardeş çok saol ihtiyacım wardı walla saolasın :) bende bişiler yapıorum kendi çapımda onlarıda yakında upload ederim maksat paylaşım.Kendi oyunumu süper yaptım şimdi başka arkadaşların da oyununu iyi yapalım senin gibi:)