dombilisosis arkadaşlar herşeyden önce ellerinize sağlık.çok sağolun.ben anlatılan şekilde kitserverı yüklemeye çalışıyorum ancak şu hatayı veriyor:(no modifications made)verify that executable is not READ-ONLY,and try again. yardımcı olursanız sevinirim:(
dombilisosis Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ Sağolun arkadaşlar ;) dombilisosis Pes6.exe salt okunur olabilir onu düzelt arkadaşım çok sağol yardımın için.dediğin gibi salt okunurmuş.şimdi yükledi.alanınız harika.çalışmalarınızın devamını ve başarılar dilerim.elinize yüreğinize sağlık
BeRQaY ben de kitserver i yükleyemiyorum..şöyle bi hata veriyor: setup has installed Kitserver 6 for../PES6.exe
BeRQaY Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON Ben bu konuda yayınlanan kit server 6.2.1 i indirdim.Fakat GDB klasörü bomboş. sen küçük boyutlusunu indirmişindir..ben büyüğünü indirdim dolu ama yükleyemedim işte:)))))))))
dombilisosis maddragon sniper sayfa 25te kitsever 6.1.4'ün linkini verdi onu yükleyün.birkaç sayfa sonra da 6.1.5'in dll dosyasını verdi.nasıl kullanılacakları yazıyo.berqay abi o sende çıkan hata değil ki yüklemiş işte.
Mad_Dragon Orjinal Mesajı Yazan: BeRQaY Orjinal Mesajı Yazan: MADDRAGON Ben bu konuda yayınlanan kit server 6.2.1 i indirdim.Fakat GDB klasörü bomboş. sen küçük boyutlusunu indirmişindir..ben büyüğünü indirdim dolu ama yükleyemedim işte:))))))))) Peki nerden ve nasıl indirdin.Sen bana onu söyle ben nasıl yükleyeceğini anlatayım.
BeRQaY Orjinal Mesajı Yazan: dombilisosis maddragon sniper sayfa 25te kitsever 6.1.4'ün linkini verdi onu yükleyün.birkaç sayfa sonra da 6.1.5'in dll dosyasını verdi.nasıl kullanılacakları yazıyo.berqay abi o sende çıkan hata değil ki yüklemiş işte. alaala:)) ben hiç bişe yapmadım ki nası yuklendi peki bu?
burak65 Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ Pes Fan Editor T I K L A ! Devamı Gelecek :) arkadaşım şu fan editorü yenilesen likni tsk çok güselhhhhh fakat bide orj alabilsem online oynama kefini, yaşacam ama para yetmiyo bi türlü
S n i p e r Pes Fan Editor Yeni Link Arkadaşlar Kitserverın Yeni Versiyonarını yüklerken Eski GDB nin yedeğini alıp yeni kitserverın altınba atacaksınız her seferinde
burak65 bide arkadaşlar her sayfada bi eklentivar bunları topxiğin ilk sayfasına taşısak nasıl oulrrr
fatihresat sniper kardeş ben 6.2.1 i yükledim ama gbd ler boş. Ya aslında bana sadece forma ve nou camp başta olmak üzere 4-5 tane güzel stad lazım. Lütfen bana bi link verirmisin bunlar için valla forumun içinde kaybıoldum yükleyemiyorum. şimdiden teşekkürler
S n i p e r Burak Dediğin olamaz sayfalarda gezinin :) Fatih Kitserver için tüm liglere ait formaları verdim önceki sayfalara bak stadlarda aynı şekilde
fatihresat en azından nou camp ın kit servere uyarlı stadyumunu sayfasını söylersen çok mutlu olurum. Birde verdiğin stadların hepsi kitserver a uyumlumu
uA_gRs **_Sniper_ paylasımların icin tesekkürler** ama ben pes fan editoru acmak icin tıklıyorum sondan bi oncekine kadar doluyo fakat sonra oyle kalıyo neden olabilir biliyo musun (javanın en son sürümü yüklü) :confused: