S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: berkay91 arkadaşlar ben bişey sorucam, yeni konu açmak istemedim..ben biyerden bulup gs tezahürat yamasını yükledim..kendi pc mden de tezahürat yükleyebilirmiyim? evet yükleyebilirsin
BeRQaY Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ Orjinal Mesajı Yazan: berkay91 arkadaşlar ben bişey sorucam, yeni konu açmak istemedim..ben biyerden bulup gs tezahürat yamasını yükledim..kendi pc mden de tezahürat yükleyebilirmiyim? evet yükleyebilirsin ama bende ki tezahüratların türü winamp dosyası indirdiğim gs tezahüratları da adx audio files..yani import etmeye çalışınca gözükmüyo winamp dosyaları nası yapcam? :(((((((((((
BeRQaY Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ winamp dosyası diye bişey yok uzantısı nedir ? mp3 mü uzantısı evet........
S n i p e r mp3 ten waw'a wawdanda adxe çevirmen lazım bunun için Mp3 to waw converter programına ihtiyacın var wawdan adxe çevirirken DKZ ile çevirebilirsin biraz karışık gibi geliyo ama oldukça basittir ;)
BeRQaY Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ mp3 ten waw'a wawdanda adxe çevirmen lazım bunun için Mp3 to waw converter programına ihtiyacın var wawdan adxe çevirirken DKZ ile çevirebilirsin biraz karışık gibi geliyo ama oldukça basittir ;) bi deniyelim:))))))))))) ilgilendiğin için tşk.
BeRQaY wav dosyasını nası çevireceğimi bulamadım..:( burda napcam şimdi: start deyince de şöle bi yazı çıkıyo:
S n i p e r **waw dosyalarını b klasorde topla multi adxi aç waw klasorunu seç "Check Sunfolders" işaretle mutlaka sonra Destination Folderı da wawların bulunduğu klasoru seç start de okadar **
ihsanilkay sniper ark ım sana bi şey sorcam . ggs le reklam panolarını importladım ama oyuna çıkmadı bu seferde :S
Frankie45 Orjinal Mesajı Yazan: _Sniper_ Atilla 3 Büyüklerin Elimde taraftar sesleri var ama TSL yi beklemek daha iyi olcak çünkü oyunda 3 büyüklerin tezahurat idleri yok sadece Türkiye ve Fenerbahçenin var Yok sniper Beşiktaşın tezahürat idleri var.
scorpion_112 slm arkadaşlar konu açtım ama bana arsenal fly emirates stadı lazım elinde olan veya bulan arkadaşlardan ricam paylaşmalarıdır şimdiden tşk ederim :confused: