Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Arkadaşlar buraya hoşumuza giden manalı sözleri paylaşalım.Lütfen beğendiğiniz yazıları sadece alıntı yaparak altına yorum ve yeni özlü sözünüzü yazınız..
Cesc Orjinal Mesajı Yazan: 03Gs1905 Derdime çare nerde banalginim diyonuz bakıyorum.. :D Lirik yazmayı denesene Gürhan abi:) (şaka ha:p)
ŞANLI_ Zirvedeydim. UcuyoRDum. Hem Çok Mutlu Hem Çok Kederliydim. Kahkahalarla Gulerken Kramplarla Kustum Ama Hala Yere Çakılıp Kendime Gelemedim Lanet oLsun ki Hala SEVİYORUM... Bi forumda gördm hoşuma gitti :)
Ayrton Senna Da Silva **Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları yer...**
Ayrton Senna Da Silva Kazanmanın Yolunu buldum. 10 Hatta 9 oyuncumuz olacak. *Arrigo Sacchi* İyi Jokey Olmak İçin Önce At Olmak Gerekmez *Arrigo Sacchi* İkinci Bitirmek Sonuncu Bitirmek Demektir. *Carlos Alberto Parreira*
Ume Ne ayağı sürçmedik at;ne de attan düşmedik yiğit vardır. Önemli olan düştükten soran kalmasını bilmektir..
Mad_Dragon bu lafı 7.sınıfdaki İngilizcecimiz söylemişti; insan ömrü ezandan selaya kadardır;doğduğu zaman kulağına ezan okunur,öldüğü zaman sela verilir.
stinson Bu duvara çöp dökmek yasaktır :D ''Bak,yine başa döndü bu Dünya,yine sona sardı aynı kaset..''
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: Mad_Dragon bu lafı 7.sınıfdaki İngilizcecimiz söylemişti; insan ömrü ezandan selaya kadardır;doğduğu zaman kulağına ezan okunur,öldüğü zaman sela verilir. Gerçekten Güzel Bir Söz...
Immune Bi forumda gözüme çarptı ; En güzel deniz: Henüz gidilmemiş olanıdır. En güzel çocuk: Henüz büyümedi. En güzel günlerimiz: Henüz yaşamadıklarımız. Ve sana söylemek istediğim en güzel söz: Henüz söylememiş olduğum sözdür...