Bedevi Orjinal Mesajı Yazan: tolgatmac Hakedeni hayatıma sokarım haketmeyenin hayatına sokarım aslında bu sözün üzerinde biraz düşündüğünüzde içinde ne kadar muhteşem bir yaşam felsefesinin olduğunu görebilirsiniz. ooo süper laf bea...
Midd Yüzündeki Makyajın ve Boyalarınla kendini bir şey sanma, yollarda temizdir ama altından kanalizasyon gecer !
Cliff Orjinal Mesajı Yazan: Turkz3ar İstatistikler mini eteğe benzer, çoğu şey görünür ama en önemli şey görünmez. Alex Ferguson Haha. Mükemmelmiş yaa. Koptum :)
Anxiety **Hayat dediğin bir bardak çay, insan ise sadece bir kesme şeker. Karıştırdıkça hayatından tat aldığını sanırsın, oysa ki hayatın seni erittiğini bitince anlarsın!**
Hqmi Orjinal Mesajı Yazan: Turkz3ar İstatistikler mini eteğe benzer, çoğu şey görünür ama en önemli şey görünmez. Alex Ferguson Çok iyi :) :P
BJ 2 Dollar Altın ne oluyor, can ne oluyor, inci, mercan da nedir bir sevgiye harcanmadıktan, bir sevgiliye feda edilmedikten sonra. Mevlana
Jaas Orjinal Mesajı Yazan: Turkz3ar İstatistikler mini eteğe benzer, çoğu şey görünür ama en önemli şey görünmez. Alex Ferguson Hayatımda duyduğum en güzel laflardan biri :D Bende birtane söyleyeyim :) Hayatta ne öğrendiysem futboldan öğrendim.Çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi... Albert Camus.
BoyTalker Orjinal Mesajı Yazan: Turkz3ar İstatistikler mini eteğe benzer, çoğu şey görünür ama en önemli şey görünmez. Alex Ferguson Bende çok beğendim.Gercekten iyi demiş..
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Bedevi Hayat dediğin bir bardak çay, insan ise sadece bir kesme şeker. Karıştırdıkça hayatından tat aldığını sanırsın, oysa ki hayatın seni erittiğini bitince anlarsın! Bu iyimiş. :)
Degeon Orjinal Mesajı Yazan: Turkz3ar İstatistikler mini eteğe benzer, çoğu şey görünür ama en önemli şey görünmez. Alex Ferguson Hayatımda duyduğum en güzel söz:p Bir de ben söyleyeyim: Kah çıkarım gökyüzüne seyrederim alemi,kah inerim yeryüzüne seyreder alem beni
Jaas Orjinal Mesajı Yazan: crdsa Köpek havlar, kedi miyavlar :D (yemekteyiz'de duydum) Bende duydum bunu ya yemekteyiz de İtalyan adam söyledi acaba ne anlama geliyor :D