Venom Orjinal Mesajı Yazan: tcan Ben sevgilinin zeki, güzel, ahlaklı ve dırdır yapmayanını severim. :) Kendim buldum. :) Bir yüklem eksikliği var...
MacTavish Orjinal Mesajı Yazan: MateJa Orjinal Mesajı Yazan: tcan Ben sevgilinin zeki, güzel, ahlaklı ve dırdır yapmayanını severim. :) Kendim buldum. :) müthişşş müthişşşş (deivid'in chelsea'ye attığı golü anlatan spikerin dediği müthiş) bir yaratıcılığın var.. Abi süper bi "müthhhyişşş" di o ya harcamayalım bence burda lazım olur :D
tcan Orjinal Mesajı Yazan: Venom Orjinal Mesajı Yazan: tcan Ben sevgilinin zeki, güzel, ahlaklı ve dırdır yapmayanını severim. :) Kendim buldum. :) Bir yüklem eksikliği var... Göremedim nerede. :o O kadar da olsun artık okunabilirliği var. :)
yasinmutti *Eğer herkes,dost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı,dünyada dost kalmazdı.*
bart_ Orjinal Mesajı Yazan: Bedevi "Çeviri güzel kadına benzer; Sadıksa güzel değildir, güzelse sadık değildir!’’ Can Yücel yürüyen kütüphane ingilizce hocamız,bu cümlenin bir rus atasözü olarak söylemişti, sanırım can yücel ordan esinlenmiş.
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: Bedevi Tüm yaşamının bir rüya olmadığını kanıtlayabilir misin? Zaten bu görüşü savunan çok önemli bir düşünür vardı kimdi unuttum adını sokrates miydi neydi idealar dünyası deyip duruyordu gayette mantıklıydı düşünceleri.
Anxiety Varsa bir duvar, dayan. Yoksa, bir duvar yarat! --- Tek bir şansın olsa fişini çekememek mi, fayda nerde? --- ...Kustuğum her sözü sen yiyeceksin
ŞANLI_ ***Vakitsiz ölümlere akıttığım gözyaşlarım için Sürtük kader utansın..*** *** Zaten inancımız olmasa var olmanın anlamı anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?*** Sago go go ala la la la ... :)
Anxiety Orjinal Mesajı Yazan: SanLi_uLaS Zaten inancımız olmasa var olmanın anlamı anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi? Yalan söylemek kolay. Gel bi kere de zoru başar! :P
Anxiety - Bir derin kuyuya benzer yalnız. Taş atmak kolaydır içine: ama bu taş dibe inecek olursa, deyin bana, kim çıkarabilir? - Ümit en son kötülüktür. Çünkü işkenceyi uzatır. - Acıların bölüşülmesi değil, sevinçlerin bölüşülmesidir dostluğu yaratan. - Bu da dahil tüm genellemeler yanlıştır. Nietzche
Ottoman Allah herkese; ... iki ayak verdi yürümek için ... iki el verdi tokalaşmak için ... iki kulak verdi duymak için ... iki göz verdi görmek için Fakat neden bir kalp verdi ? Diğer kalbi başkasına verdi; gidip bulmamız için...