S n i p e r **Para,her istediğini yaptırabileceğin vazgeçilmez bir uşaktır.Dikkat Et efendisi olayım derken kölesi olma sakın... **
cracks dizlerim üstünde yaşamaktansa ayaklarım üstünde ölmeyi tercih ederim. nietzsche erkek yüreğinin özünde sertlik vardir, oysa kadının yüreği özünde kötüdür. (harika ço ksevdim bunu) anonim "kadına inanan kendini, inanmayan kadını aldatır." çin atasözü
Ayrton Senna Da Silva Orjinal Mesajı Yazan: Killer_Ranger Medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene hayvan senden daha medeni. Mehmet Akif Ersoy.. Müthiş söylemiş... Bunu bizim sınıfta bir kıza cevap olarak söylemiştim. Utancından cevap verememişti....
hipermegacoolstar bu söz şahsen ibzzat kendi sözüm:Dehuehue:DHAni öğretmenler he pderler ya parmak kaldırın konuşuyrken diye.İşte ona süper bi cevap:D Erkek Adam Parmak Kaldırmaz EL KALDIRIR Cix olmuş mu:D
Gökhan Lisede Okurken, Birtane Elemanın Bize Tehdit Mesajıydı :) Kendinizden geçmeyin ki kötü bir anınızı yakalamasınlar... Kendinizden geçmeyin ki iyi anlarınızı bozmasınlar...
the best hpermegacoolstar Orjinal Mesajı Yazan: Gökhan Lisede Okurken, Birtane Elemanın Bize Tehdit Mesajıydı :) Kendinizden geçmeyin ki kötü bir anınızı yakalamasınlar... Kendinizden geçmeyin ki iyi anlarınızı bozmasınlar... muhteşem:)
the best hpermegacoolstar Orjinal Mesajı Yazan: hipermegacoolstar Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin... =) bu da güzel ama popüler bi söz bnce bna bi arkadaşım söylemişti bu lafı:D
the best hpermegacoolstar Orjinal Mesajı Yazan: hipermegacoolstar bu söz şahsen ibzzat kendi sözüm:Dehuehue:DHAni öğretmenler he pderler ya parmak kaldırın konuşuyrken diye.İşte ona süper bi cevap:D Erkek Adam Parmak Kaldırmaz EL KALDIRIR Cix olmuş mu:D olmuş:D
Ekselans **Bir deli rüzgar gibi Esip gitsem sevgidiğim yanına O zamn hayatım değişirbi güvercin gibi uçarım dağlara .**
xxxxxxxxxxxxxxxx Orjinal Mesajı Yazan: the best hpermegacoolstar Orjinal Mesajı Yazan: hipermegacoolstar bu söz şahsen ibzzat kendi sözüm:Dehuehue:DHAni öğretmenler he pderler ya parmak kaldırın konuşuyrken diye.İşte ona süper bi cevap:D Erkek Adam Parmak Kaldırmaz EL KALDIRIR Cix olmuş mu:D olmuş:D zeka fışkırıyo senden bide 2.üyelik alıp kendine yorum yapıyo cixsin yavrum sen çok cixsin :D