SirEren Arkadaşlar Soccercenter sitesine belki ayıp olacak ama ben bi site kurmak istiyorum ücretsiz güzel bir forum kurabiliyorum hatta kurduğum bir kaç forum var ama boşverin bi destekçim yardımcı olacak eleman yok benim yanımda olabilece bana destek çıakbilece yaptığı çalışmaları kuracağımız forumda paylaşabilecek elemanlar varsa lütfen burada içini döksün bakın gerçekden çalışa bilecek yöneticiler lazım daha önce çok hüsrana uğradım isterseniz yaptığım bir forumu göstereyim tamami ile ücretsizdir. ha çaktırmadan siteme üye olursanız çok butlu olurum birde belkide bu konunun yeri burası değil ama ilk bulduğum yere açtım kusura bakmayın mesajlarınızı bekliyorum
BeYaZ_YaRaSa **Bence bedawa forumLara hiç hewesLenme..kIsa 1 Süre sonra hemen kapanIyor giremiyorsun.. we onca yaptIgIn emekLer attIgIn mesajLar yükLedigin yamaLarIn hepsi bo$a gidiyor.. En iyisi hiç ba$Lama.. ParaLI domain oLsa 1$ey demem sen biLirsin derim ama bedawa forumLara hiç ba$Lama benim fikrim bu..**
Gökhan Evet Burası Değil, Bunu Biliyorsun ve Yinede Açıyorsun Konuyu. Eğer Site Açmak ve Yönetici Alımı Yapmak Gibi Bir Niyetin Varsa, Siteyi Açarsın, Site Tanıtım Bölümünde Tanıtım Yapıp, Yönetici Alımlarının Olduğunu Belirtebilirsin.