curvanord Orjinal Mesajı Yazan: HellboY Arkadaşlar feeder club olayı Türkiye'de olmuyor mu:confused: oluyo feeder club dedikten sonra yönetim sana 1-2 hafta içinde seçenekleri sunuyo beim istanbulspor mesela:D
Hauta1n Burada secenek var Burada ise yok Biliyorum board room'dan feeder club seçililiyor ama menüde niye görünmüyor onu öğrenmek istiyorum.
Hakan Kadir Balta simdi oyuna giriyosun board room var oraya gir sonra make board request var ustune gel orda request feeder club yazıyor iste orayı tıklatıyosun ve artık yonetimden haber bekliyosun bu kadar curnavordun dedigi gibi turkiyede de oluyor feeder club olayı
Hauta1n Orjinal Mesajı Yazan: aslankalesi simdi oyuna giriyosun board room var oraya gir sonra make board request var ustune gel orda request feeder club yazıyor iste orayı tıklatıyosun ve artık yonetimden haber bekliyosun bu kadar curnavordun dedigi gibi turkiyede de oluyor feeder club olayı Onu biliyorum ama niye ana menude ""affiliated clubs"" diye bir secenek yok onu soruyorum.
jacket başkan sana bi süre sonra secenekleri sunuyor...ikinci lig b katagorisinden beş tane takım cıkıyor..
Shevchenko arkadaşlar GS ile ikinci pilot takımıma kavuştum.2-3 hafta önce istemistim yönetimden secenekler geldi ve bende tek bildigim olan cardiff'i seçtim.buyrun ss :)
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko arkadaşlar GS ile ikinci pilot takımıma kavuştum.2-3 hafta önce istemistim yönetimden secenekler geldi ve bende tek bildigim olan cardiff'i seçtim.buyrun ss :) İyi yapmışın diğer üçü yunan takımı çünkü :D
Ozzy_AFR Ben Antalyasporum Valencia dan teklif geldi :d:d ama büyük ihtimalle ben Valencia nın pilot takımıyım :d
scorpion06 Beyler bende newcastle ile oynuyordum takım bayagı bi mali krize girdi bana onerilen klupler tam bombaydı direk maddi kaynak saglamak amacıyla onerilmis pilot falan yalan yani... japonya 1. liginden bi takım pilot oldu :)
Strojen Ben de 3 tane aldım, ama sadece 2si kullanılabilir durumda, bu arada affilate klub eğer siz büyük bir klupseniz hiç açılmaz, çünkü o seçenek ile siz pilot takım olma için başvuruyorsunuz