F.BAHÇE'DE ŞOK İSTİFALAR !..
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'ndan İlhan Ekşioğlu ve Rahmi Eyüboğlu istifa etti.. Olayı doğrulayan Eyüboğlu, başkan Aziz Yıldırım ile kişisel sorunlarının olduğunu ve anlaşmazlığa düştüklerini belirterek, "İstifa edeceğimizi söyledik. Artık geri dönüş yok" dedi..

İlhan Ekşioğlu ve Rahmi Eyüboğlu'nun cep telefonlarını uzun süre kapattıkları, istifa sebebinin ise Başkan Aziz Yıldırım ile anlaşmazlığa düşmeleri olarak gösteriliyor.
Kayserispor maçı öncesinde bomba etkisi yapan istifa şokunun ardından, Rahmi Eyüboğlu olayı doğrulayıp, "Artık geri dönüş yok" dedi.
Uzun bir süre telefonları kapalı olan İlhan Ekşioğlu ve Rahmi Eyüboğlu birlikte hareket ederken, Eyüboğlu ilerleyen saatlerde telefonunu açtı.
Başkan Aziz Yıldırım ile kişisel sorunlarının olduğunu dile getiren ve anlaşmazlığa düştüklerini söyleyen Eyüboğlu "Belli bir süredir kişisel nedenler var. İstifa edeceğimizi söyledik. Artık geri dönüş yok" dedi.
Eyüboğlu, İlhan Ekşioğlu'nun da aynı düşüncede olduğunu belirtti.