Hakan Kadir Balta oyunu ilk actıgımda buldugum ilk wonderkidleri yazıyorum rooney ve aaron lennon(tothennam)sizde bulursanız buraya yazın
bjklifatih bjk den gokhan gulec te onlarin arasinda bir veya 2 sene oynadiktan sonra serdar kurtulus ta wonderkid oluyor anderlechten boussafi.. arsenal dan walcot..
punisherGS Orjinal Mesajı Yazan: aslankalesi oyunu ilk actıgımda buldugum ilk wonderkidleri yazıyorum rooney ve aaron lennon(tothennam)sizde bulursanız buraya yazın tebrikler bunları bulmak gerçekten zorr rooney hangi takımda oynuyo?????? yazmamışsın da bide bu oyuncular kasımpaşaspora gelirmi birinci lige çıkıcam
Hakan Kadir Balta Orjinal Mesajı Yazan: punisherGS Orjinal Mesajı Yazan: aslankalesi oyunu ilk actıgımda buldugum ilk wonderkidleri yazıyorum rooney ve aaron lennon(tothennam)sizde bulursanız buraya yazın tebrikler bunları bulmak gerçekten zorr rooney hangi takımda oynuyo?????? yazmamışsın da bide bu oyuncular kasımpaşaspora gelirmi birinci lige çıkıcam sende kendi takımına serkan gedigi al senin kasımpasanda wonderkid olur merak etme
Hakan Kadir Balta Orjinal Mesajı Yazan: ozankoc130AfRiCaNisM adi aklima gelmio colo-colo die bi takimda 14 yasinda war bi tane senin dedigin nicolas millan 14 yasında colo colo takımında oynuyor yalnız bende wonderkid yazmıyo oyun bide huge database yani gerci oyunun bası ilerde yazar heralde 2 sezon sonra falan
shadow43 brezilyalı ale diye bi oyuncu var.pozisyonu dmc.çok süper bi oyuncu oluyo.orta sahaya hiç düşünmeden yerleştirin...
immortalmare baba wonderkid midir bilmem ama brezilyalı bir Dr war ayrıca sagın heryerinde ve ortasaha oynuyor ADI Carlos Magno bence tam bir wonderkid adayı bide fabio santos
Hauta1n Marcelo DL Fluminense takımında oynuyor oyunun başında wonderkid değil ama 3 ay sonra wonderkid oluyor.