Kokane Orjinal Mesajı Yazan: LoVeRBoY C tuşuna basarsan repLay sonLanır ;) Mantiksiz, hangi tusa basarsan bas, sonlaniyor. Orjinal Mesajı Yazan: kartalmurat Galiba 4 numaralı kamerayı seçtiğini beilirtiyor(tele) Mantikli, ama denemedim :D
LoVeRBoY Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Orjinal Mesajı Yazan: LoVeRBoY C tuşuna basarsan repLay sonLanır ;) Mantiksiz, hangi tusa basarsan bas, sonlaniyor. Orjinal Mesajı Yazan: kartalmurat Galiba 4 numaralı kamerayı seçtiğini beilirtiyor(tele) Mantikli, ama denemedim :D teşekkürler :D
kartalmurat Evet ya kameradan değilmiş.Ben de bi maçta bütün kameraları kullanarak gol attım,yine 4 yine 4 peki ne bu 4?:confused:
beratgecesi arkadaşlar benim mantığımca güzel yada kritik anda atılan bir golde bu çıkıyo,bunun anlamı o golün 4 ayrı açıdan seyredilmesi anlamına gelmektedir. not:benim düşüncem öyle tabii birde siz deneyin 4 çıkınca 4 kere gösterecektir golü,çıkmayınca 3...
maniac_ea arkadaşlar o 4 çıktığında "W" tuşuna basarsanız(o tuş olması lazım ben gamepadle ne olduğunu çözdüğüm için) instatn replay açılıyor direk
mertergs ben hata die zannetmiştim replay yazısının ''R'' harfini yazıcaklarına yanlışlıkla r nin tam üstündeki 4 e bastılar diyodum
DjALieN Orjinal Mesajı Yazan: mertergs ben hata die zannetmiştim replay yazısının ''R'' harfini yazıcaklarına yanlışlıkla r nin tam üstündeki 4 e bastılar diyodum puha :)
PvanHooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: beratgecesi arkadaşlar benim mantığımca güzel yada kritik anda atılan bir golde bu çıkıyo,bunun anlamı o golün 4 ayrı açıdan seyredilmesi anlamına gelmektedir. not:benim düşüncem öyle tabii birde siz deneyin 4 çıkınca 4 kere gösterecektir golü,çıkmayınca 3... Doğru olabilir. Denedim oldu.