immortalmare Açıklama: FM'nin klasikleşen telif hakları sorununu çözen bu yama ile seçemediğiniz milli takımları (Almanya,Japonya..vb) seçebilecek, oyuncuların gerçek isimlerini görebileceksiniz (Oliver Kahn...vb)
ylcn16 cok buyuk bi degişiklik yok yanı. herkesin bahsettiği bazı srunlar gibi mesela, bazı oyuncuların gercekten cok kotu olması, bazı kuluplerin malı yapısı gibi..
intern Binlerce oyuncu,antrenör ve menejerin resimlerinin yer aldığı XXL GRAFİK PAKETİ çok yakında... Oyunu baştan aşağıya güncelleyen PAKET 2.0 ÇOK YAKINDA... ***intern***
ylcn16 intern allah razı olsun.. sen olmasn halımız harap.. ne zaman gelecek bu son dediklerin. yakında diosunda .. artık cıksında yenı oyuna baslayalım..
dozdoz bu paket cok yararli gelmedi bana ama grafik acisindan logo ve resimlerin oldugu bi paket cikmasi beni cok mutlu eder kolay gelsin
RubenMartin Orjinal Mesajı Yazan: Cayenne bu paket cok yararli gelmedi bana ama grafik acisindan logo ve resimlerin oldugu bi paket cikmasi beni cok mutlu eder kolay gelsin aynen katılıyorum.. intern bu sözüm sana:)
7.BuRaK acaba bu sol üstteki infern yazısı falan çıkacak mı bizim oyundada yoksa ss de mi öyle sadece
intern **Paket 1.0 dosyalar bölümünden indirebilirsin. Paket 2.0 kasım sonunda sizlerle...** ***intern**