jewel_ma20 TR ligi ile oyuna basladim Guney amerikadan takima koc ve scout getirmeyi dusunuyodum ama hic birisinin teknik kadrosu cikmiyor oyun datasinida full yapiyorum ama yinede cikmiyor:confused: nedendir acaba bi cozumu varmidir:confused:
badboy_t oy oy oy teknik kadroyu bırak oyuncular çok az güney amerika takımlarında bende şimdi sen söleyince baktım ve yeni gördüm.brezilya U18 kadrosu çıkmıyor zaten takımda kimse yok.feci bir bug ile karşı karşıyayız sanırım?
jewel_ma20 evet cok kotu birsey baska turlu nasil oyuncu kesfedebilirzki en kalite oyuncular guney amerikadan cikar ayrica su an Galatasaray yonetiyorum o kadar kurcalamama ragmen pilot takim isini bulamadim. bu konudada yardim edebilecek varsa iyi olur..tsk
Andon Orjinal Mesajı Yazan: jewel_ma20 evet cok kotu birsey baska turlu nasil oyuncu kesfedebilirzki en kalite oyuncular guney amerikadan cikar ayrica su an Galatasaray yonetiyorum o kadar kurcalamama ragmen pilot takim isini bulamadim. bu konudada yardim edebilecek varsa iyi olur..tsk Board dan request feeder club yap
jewel_ma20 Orjinal Mesajı Yazan: Andon Orjinal Mesajı Yazan: jewel_ma20 evet cok kotu birsey baska turlu nasil oyuncu kesfedebilirzki en kalite oyuncular guney amerikadan cikar ayrica su an Galatasaray yonetiyorum o kadar kurcalamama ragmen pilot takim isini bulamadim. bu konudada yardim edebilecek varsa iyi olur..tsk Board dan request feeder club yap cok tesekkurler