Orjinal Mesajı Yazan: Arkanda
Mrb Arkadaslar;
3 kisi netten aksamlari fm07 oynuyoruz. Ben Kayseri Erciyes takimini aldim ve yaklasik 18 mac fln yaptik ve ligde 3. yum. Hicbir transfer yapamiyorum bunun sebepleri takimda para olmamasi ve takimin reputasyonunun iyi olmamasi. Takimdaki iyi oyunculari kaybediyorum cunku daha buyuk hedefleri oldugundan kalmiyorlar. Sezona ligden dusmeme parolasiyla baslayan bu takimi sampiyonluk adayligina getirdim ve daha ilk sezonumuz. Para verebildigim oyuncular bile gelmek istemiyor ligde uefa ve sampiyonlar ligi sansim olsa bile. Bana oyle adamlar soylemeniz lazim ki kimsenin bilmedigi genc yetenekler, bedava, cok ucuz, veya kontrati ilk sene bitecek olan ve en onemlisi Kayseri Erciyes takimina gelicek oyuncular olmasidir. Problem yasadigim mevkiler daha cok kanatlar ve defansin tumu. Mesajlarinizi bekliyorum...
veli kavlak-aml,ali üçkulak-gk, ümit ozan kazmaz-aml, ferhat bikmaz-dmc, umut kocin-aml, sinan bolat-gk, ilhan parlak-dc; ömer özçelik-drc,dm,wbr, ramazan öztürk( eğer soyadı nı yanlış hatırlamıyosam- dlc- wbl,dm; fatih sen-amr,fc ; furkan bastan-am,fc
vilakazi-amc( bu adam süepr star doğmuş)mokena-amr,amc,fc ; coentrao- aml,amr, deniz yılmaz-al,amr; fazlı kocabaş-drc kolay gele bunları da alamzsan( ki ligi 3. bitir bi çoğu gelir) artık sana dicek bişey yok istifa et o takımdan.