Assimou Touré (dr/l, genç, çok sağlam; benim gibi armand traoré ye paranız yetmezse ya da anthony vanden borre gelmezse takımınıza...)
Ahmed Magdy (dm,ml/c, 20 yaş, hızlı ve aşırı gelişiyor, utku yılmaz bunun yedeğine düşmüştü, büyük takımlara karşı defansın önüne ikisini koyunca atak yemekten korkmuyorsunuz)
David Thukan (amr/c, genç, fazla büyük olmayan takımlara gelebiliyor, an çok hızı yükseliyor)
Federico Laurito (st, genç, bu çocuk yeni mario kempes olarak anılıyor, transferine 10.75M dolar ödedim ama offf çok iş yaptı 20 maç/11 gol/12 asist)
Caner Erkin (st, genç, boşa çıkıp top sürebilecek şekilde yetişirse çok zor goller atabiliyor, mutlaka karnesinde clinical striker yazan biriyle tutoring deneyin)
Julio Rossi (amr/c, 29 yaş, nantes ta sıkışıp kalmış hala çok etkili olan bir oyuncu, eşdeğerlerinin çok çok altında fiyata)
Jeremie N'Jock (st, 25 yaş, 1.93 boy bunda; 19 off the ball bunda; 19 heading bunda; fiziksel zaten aşmış -eleman kongolu-; 14 golü varken amc pozisyonuna koymaya başladım, açtım target man seçeneğini, bu kafayla indiriyor, gençler deli gibi atıyor)
Denizlisporla şu an şampiyonluk ve kupa peşindeyim; şampiyonlar liginde gruplardan şanslı kura sayesinde çıkmayı başardım, daha fazla hedefleyenler sadece federico laurito ve jeremie N'jock ı dikkate alsınlar... bir de belki thukan ı fakat gerisi şamp ligini kaldıramaz