Orjinal Mesajı Yazan: sparnamm
:mad: yahu şu pesciler çok geri kafalı ya beyler ne anlıyorsunuz şu pesden hadi tamam pes5 güzeldi ben oynadım lisanssızdı ama ben powerpatch yükledim süper oldu ama pes 6 da ALMANYA LİGİ YOK YA!!!! varmı böle bişey ya adamlar öküz ya lig ekliyeceklerine oyundaki tek tük ligleri kaldırıyor bu konami geri kafalı arkadaşlar kimse kızmasın bu doğru tamam pes in oynanabilirliği süper ama oyundan lig çekmek ne demek ya bırak ya :mad: rezillik artık benim gözümde pes iyice out düştü bak fifaya dolu lig vardı adamlar oyundan lig çıkarmadı aksine lig ekledi hem de TURKCELL SUPER LİG artık patladım valla pes bu sene batacak we 10 pes6 dan 1 milyon kat daha iyi mal pes6 iğrenç olacak olum görün bak !!!!!
Önce uslubünü bilde konus. Ne demek, geri kafali pesciler.
Bilip bilmeden atip tutuyorsun burda. Almanya ligi niye kaldirildi haberin varmi ?
Evet EA de para var, ve bütün lizanslari almasi ondan kaynakliyor. KONAMIDen kat kat parali. Almanya liginin kaldirmasi EA nin de rolu var.
Pesde Almanya ligi hazirken, hersey DFL karsi cikti ve Konamide Almanya Ligini oyundan almak zorunda kaldi.
Ayrica FIFA da LIG eklendide ne oldu, suratlar futbolcular benzemiyor, formalar berbat, hele Türkiye Liginde.
EA nin parasi var, ama Konami gibi futbol oyuna cikaramadilar ebedide cikaramaslar.
Internete gezin bakalim, oyun dergileri dünyada nasil oy vermisler,iki oyunu deneyenler, hepsinde PES6 nin fifaya üstünlügü var degerlendirmede, demek onlarda geri kafali.
Son cümlen
PES rulezz FIFA suckss