jjokocha **arkadaşlar manager mod da liverpool la 2 sezon tamaladm ve hemen hemen bütün kupaları aldm ama 2 sezonun btmnde başka liglerden bi takım seçp o takıma gtmek istedğmde karşma hç bi karyerli takm çkmadı(çok ii 2 sezon geçrdğm halde) hepsi zayf 2. ligden takımlar falan bunn bi yolu yokmu başka yani kariyerli btakımla devam etmenin bu 2 sezondan sonra devam olarak...teşekkürler...**
aLex13hLeB Bende 2 sene chelsea'yle kupaları topladım daha sonra bi takımı 2.ligden 1.lige çıkartiim dedim .Burnley'i aldım 3.lige düştüm ve isviçre ligi hariç hiçbir ligde iş bulamadım.Yani o başarıyla ilgili ama biraz saçma gibi
joker64 lig bittiğinde takımlara gitmek istiyossan ilk klübünde kalcanmı diye soru soruluyo sonra iyi takımlar gösterilsinmi diye sen ona no deddin heralde ;)
jjokocha **lampart kardes 2 tane soru çkyo hangsne yes veya no dicm ilkne ve 2.sne ne dcm yes mi no mu yardmcı olrsan sevnrm...**(ayrıca sen böle yaptn kariyerli takımlar çıktımı;)
oricalcus baska takım calıstırcaksan 1.ye no kaliteli takımlar icin 2.ye yes diceksin (2.yi lamparttan ögrendim kariyerli takım cıkıomu cıkmıomu bilmiom)