danielmarcos PS2 ve PC-DVD versiyonları çok fazla gecikme olmadan Kasım ayı içinde D&R ve diğer mağazalardan alınabilecek.Fiyatları tahminimce 60YTL(PC-DVD) civarı olacak.FIFA07 şu an 60 YTL çünkü aralarında çok fiyat farkı olacağını sanmıyorum.PES5 çıktığından 2 ay sonra Türkiye'ye geldi diye biliyorum(Orj.).PES6 'da herhangi bir gecikme olmadan Online oynamanın tadına varabilicez.:) (Bilgi Aral İthalattan alınmıştır)
MuHoS Orjinal Mesajı Yazan: danielmarcos PS2 ve PC-DVD versiyonları çok fazla gecikme olmadan Kasım ayı içinde D&R ve diğer mağazalardan alınabilecek.Fiyatları tahminimce 60YTL(PC-DVD) civarı olacak.FIFA07 şu an 60 YTL çünkü aralarında çok fiyat farkı olacağını sanmıyorum.PES5 çıktığından 2 ay sonra Türkiye'ye geldi diye biliyorum(Orj.).PES6 'da herhangi bir gecikme olmadan Online oynamanın tadına varabilicez.:) (Bilgi Aral İthalattan alınmıştır) aral ithalatın resmi websitesinde sadece ps 2 için geleceği gözüküyor,pc ile ilgili hiçbir bilgi yok pes6 dan.Tabi ps2 için geliosa pc içinde gelmesi lazım ama adamlara getiremioyor herhalde bi sebepten dolayı....
danielmarcos Mail yoluyla aldım bu bilgiyi , websitesinde de yayınlarlar önümüzdeki günlerde büyük ihtimalle.
suSanAdam PES6 PC için 26.11.2006 gibi bir tarih geçiyor sitede. Üstelik de tahmini olarak verilmiş bu tarih. Üstteki menüden Gelecek Oyunlar -> PC altından görebilirsiniz.