MRT.16.5 Arkadaşlar ben aldım oyunu Tek CD ama kuramadım :( Java falan çıkıyor rar ile değil değişik bişey böyle bir duruma raslayan varsa yarım bekliyorum
kaans71 Valla dediğini yaptım. Oyunu kurdum ama siyah ekrandan bir türlü kurtulamadım. Bunun başka çözümü var mı üstad?
Hakan Kadir Balta arkadaslar bana bu oyunun rar sifresi lazım ya bunu netten cekmistim simdi tekrar kurmam gerekiyo ama rardan cıkaramadım yaw kafayı yicem barısbuminin verdigi siteden cekmistim hatta oyunu ama simdi hatırlamıyorum yardım pls...
a.can882 arkadasşar banada rapid olmayan bi linki fm 2007 yi kolayca indirebilecegim mail adresim ahmetcancelik@gmail.com
ademtufan **ya arkadaşlar bu soccernet ten nasıl oyun indiriliyor üyeyim indiremiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim tufanbey_34@hotmail.com bu adrese mail olarak yollarmısınız**
aragorn_85 Orjinal Mesajı Yazan: __zeze__ bende cd var hep javayla ilgili sorun veriyor özelden link atabilecek arkadas var mı dostum bölge ve dil seçeneklerine girip bölgeni ABD olarak ayarlarsan sorun kalmıyor ....