Shevchenko sanal cd ile çalıştırıyosan onun içine gir bak crack dosyası varmı, varsa oyunun içindekiyle onu degistir
semko87 Ya ben burdan indirdim 6 partli yerden senin dedigin crack dosyasi nerde acaba bi aciklarsan sevinirim
semko87 Burda okla gosterdigin yerdeki razor1911 yazili klasoru bulamadim acaba o klasoru bana atabilme sansin var mi
semko87 Bu senin yazdigin dosyalar acaba normal cd den mi yoksa internetten indirip winrarlari disari cikardiginda mi boyle cikti Bi yardim edersen sevinirim
semko87 Ben 6 partlik yerden indirdim ama bulamadim sen bulduysan bana da soylede ben de sabirsizlaniyorum bi an once fm oynamak icin lutfen
immortalmare Orjinal Mesajı Yazan: semko87 Ben oyunu kurdum ama oyunu acamadim Please insert the correct CDROM select OK and restart application hatasi cikiyor ne yapacagim bana yardim edin lutfen crack lazim
unknownak bende juzam ın söylediği herşeyi yapıyorum ama her seferinde siyah ekranda kalıyor biriniz yardım edin lütfen:confused:
semko87 Arkadaşlar Juzam ın anllatıgı şekilde kurdum Please insert the correct CD-ROM , select ok and restart application şeklinde bi yazı çktı crack istio herhalde elinde fm 07 crack olan varmı acaba özelden gönderebilirmi
kaans71 Kardeş çok teşekkür ederim Oyunu sayende kurabildim Yalnız oyun açılırken kilitleniyor. Bazen siyah ekranda kalıyor bazende resim haliyle kalıyor. En sonda yazdığın işlemleride yaptım FM 2007 klasöürünü silmek olayını halen düzelmedi. Nedeni ne olabilir. Yardımnları için teşekkürler.
immortalmare Orjinal Mesajı Yazan: ahmet1985 bende juzam ın söylediği herşeyi yapıyorum ama her seferinde siyah ekranda kalıyor biriniz yardım edin lütfen:confused: bende senin gibiydim her seyi yaptim nie olmuyo diyordum ama bir bakttimki biseyler eksik bence tekrar ii ce bak :cool:
intern **Beyler 70 mb'lık FM2007'yi kullanın ve oyunu açmadan önce bilgisayarınızın dilini ingilizce yapmayı unutmayın.** ***intern***