Oyunu bu gece internetten indirdim.Boyutu yaklaşık 278mb.Fm2007 nin çıkmasına kısa bir süre var bari oyalar cm dedim ama hiç ama hiç oyalayacak gibi değil.(en azından beni oyalayamaz)
Oyun fm ye benzetilmeye çalışmış ama yanına yaklaşamaz derecede kötü
neyse gelelim izlenimlerime;
**Oyunun Eksileri**
**1-**Bazı transferler aktarılmamış.mesela fabio luciano hala Fenerbahçe de,bridge chelsea de gibi...çok göze batmasada bence bir eksik sayılır.
**2-**Bazı oyunculardan 2 şer tane var.örn:mahmut hanefi biri FB de öbürüde mahmut erdoğdu adıyla Gaziantepte...
**3-**Oyuncuların mevkilerinde yanlışlıklar göze çarpıyor.
**4-**GS'den Aydının 1.6mil dolar bonservisi olması ve FB nin bütçesinin 6mil dolar olması gibi bütçe azlığı ve bonservis yüksekliği gibi hatalar.
**5-**Reservelerde hiç adı duyulmamış yaşları 25 ile 33 arasında değişen oyuncular olması.
**6-**Türkiye deki genç oyunculara özen gösterilmemiş olması.örn:Arda,Kerim gibi oyuncular gelecek vadedecek kadar iyi değil.
**7-**oyuncuların kullandıkları ayak konusunda hatalar.Alex sağ ayağını kullanırken ,Ü.Özat solunu kullanıyor.
**8-**DC olan oyunculara man mark diyebilmeniz için illaki rakip takımdan bir oyuncu göstermeniz gerekiyor.
**9-**Oyunun menülerinin de kullanışsız olması.
**10-**Nobre Wederson gibi oyuncular hala Türk Vatandaşı olamamış durumdalar.sadece Aurelio Türk olmuş,Dip not Wederson AMC ve sağlak!
**11-**oyuna başladığınızda menejer özellikleriniz 100 üzerinden 80 de.daha ilk tecrübeye göre bana çok geldi
**12-**Maçlar inanılmaz saçmalıklar ve hatalarla dolu anlat anlat bitmez ama genede 1-2 örnek size;defans oyuncuları durup dururken topu kornere atabiliyor,oyuncuları topu ayaklarından 10 metre açarak sürüyor,paslar saçma sapan gidiyor,boştaki topa koşan oyuncu zaman zaman sadece topun etrafında dönüyor alırsada taca auta veya kornere atıyor gibi daha saymakla bitmez soğutucu hatalar...
e yiğidi öldür hakkını yeme demişler,gelelim
**Oyunun Artıları**
**1-**Taktik ekranında oyuncuyu istedğiniz yere koyabilmeniz çok hoş.
**2-**Gene taktik ekranında oyuncuyu sağ tuşla sürekleyip bıraktığınızda koş ve besle seçenekleri olması güzel.
**3-**Saha,reklam panoları ve kaleler çok güzel gözrünüyor.
**4-**Higlights menüsü baya geniş içerikli yapılmış maç içerisinde olan kritik pasları faulleri ofsaytları vs...ne görmek istiyorsanız işaretleyip görmek mümkün.
**5-**En göze batan artısı İtalya ligi şike olayları tamamen aktarılmış eksi puanla başlayan tkımlar ve küme düşenler gibi...
Oyunun diğer detayları da fm benzeri olmuş hep.Ben çok kötü buldum.Size tavsiyem paranızı harcamayın.Çok merak eden arkadaşlar varsa internetten indirsinler.
Bu arada Cm2006 yı hiç oynamadım o nedenle bana e bunlar 2006 da da vardı veya yoktu demeyin lütfen!
Son olarak Fm bu senede tek olucak gibi tabi EA kıyamet alemeti olacak bir gelişmeyle Fm yi geçebilecek bir oyun çıkartmassa